Nyhedsbreve
E-mail markedsføring og Odoo

For 59% af b2b virksomheder er nyhedsbreve den mest effektive salgskanal

(Og med nyhedsbreve mener jeg e-mails som dine potentielle kunder har sagt ja tak til at få, fra dig.) Af samme grund bør dit spørgsmål heller ikke være om du skal bruge nyhedsbreve i din markedsføring, men hvordan. 

 

Brug du et professionelt udsendelses-system til din e-mail markedsføring?

I Odoo e-mail marketing system kan du let administrere og segmentere dine lister. Du kan se statistikkerne for dine nyhedsbreve, og følge med i åbningsrater, antal klik på links, unsubscribes og meget mere.
Odoo e-mail markedsføring. Nyhedsbreve i Odoo

Med Odoo professionelt system har du masser af muligheder for lækkert design og så er du sikret, at designet er responsivt, så det passer til både computerskærme, tablets og mobilskærme
.Odoo e-mail markedsføring. Nyhedsbreve til kude. email marketing

Hvad skal jeg skrive om?

Du skal skrive om de udfordringer og problemer som dit produkt eller din service løser. Eller om det lykkelige og bedre liv dine potentielle kunder opnår når de investerer i dit produkt eller din service. Fortæl det som en historie. Fra en person til en anden. Brug hverdagsøjeblikke som du har oplevet og som din modtager kender til. Vigtigst af alt: Skriv som en person(!)

 

Har du ikke lyst til at designe nyhedsbreve selv? 

 Fortvivl ikke, bare vælg en af vores mange flotte skabeloner, juster layoutet, tilføje dit indhold og billeder, og du er klar til at sende det til dine kunders indbakke.

                     Odoo e-mail markedsføring. Nyhedsbreve i Odoo.    Odoo e-mail markedsføring. Nyhedsbreve i Odoo.       Odoo e-mail markedsføring. Nyhedsbreve i Odoo.


Odoo er 90% billigere end andre 
e-mail-marketingudbydere

Odoo er open source og giver brugerne mulighed for at sende ubegrænset e-mails til så mange abonnenter, som de vil. Dette betyder, at for meget store virksomheder reduceres e-mail-marketingomkostninger kraftigt, og Odoo e-mail marketing bliver langt billigere end enhver udbyder.


kilde 


Ønsker du at prøve Odoo  

e-mail markedsføring?

Vil du starte en webshop?
Gode nyheder til webshopsejere