Billigt regnskabsprogram

Sikkert, prisvenligt og nemt


FÅ ET BILLIGT REGNSKABSPROGRAM

Odoo er et open source system, hvor alt er integreret og du får derfor et utroligt billig regnskabsprogram, der ofte dækker de fleste virksomheders behov som standard.

Det vil sige, at du ikke behøver at udvikle en masse specielle funktioner for at få det til at passe til netop din virksomhed. Vi foreslå virksomheder at se indad og måske tilpasse nogle processer eller arbejdsmetoder, så de passer til Odoo, da de har tænkt over tingene inden de har udviklet systemet. Ved at gøre det på den måde Odoo har tænkt, så er der rigtig mange ting som bliver gjort automatisk hele vejen igennem systemet, og mange processer automatiseres i forhold til den måde det gøres på i dag i jeres virksomhed.

Med Odoo regnskabsprogram får du et billig regnskabsprogram, set i forhold til det du får for pengene sammenlignet med andre regnskabsprogrammer.

Du betaler kun for de brugere der skal anvende systemet og for de Apps du mener du har brug for. Så har du ikke brug for ret mange App, så betaler du et relativt mindre beløb, end hvis du havde brug for mange Apps. Vokser din virksomhed sig større, kan du altid udvide med de ting som du nu har fået brug for.

Book et uforpligtigende møde om Odoo