VK DATA er kommet til Nibe


Kontakt os

Hvad betyder det for dig?

Vi kan tilbyde dig en digitaliseret løsning, der giver en mere effektiviseret og overskuelig arbejdsgang. Vi tilbyder markedets nok bedste ERP-løsning, som ikke kun er omkostningseffektiv, men som også er tidsbesparende og brugervenligt for dig og dine medarbejdere.

Måske står du nu og tænker over, hvad en ERP-løsning dækker over, og her kan vi også hjælpe dig. En ERP-løsning er et virksomhedssystem, der gør det muligt at planlægge interne ressourcer ét samlet sted. Det vil sige, at systemet tillader, at du kan integrere alle aspekter af en opgave - eksempelvis produktplanlægning, udvikling, fremstilling, salg og marketing. 

Men hvorfor skal du vælge en ERP-løsning til din virksomhed?   
Ofte står virksomheder i den situation, at de har systemer, der ikke snakker sammen, hvilket betyder, at data indtastes mere end én gang, hvilket giver anledning til fejl og spildtid. Samtidig kan det være svært at bevare overblikket over, hvor alle de forskellige data er havnet. 

Lær mere om ERP-system  


Vi er Danmarks førende samarbejdspartnere  med belgiske Odoo, der har udviklet Odoo ERP-system. Systemet er open source, hvilket betyder, at alle kan udvikle moduler og apps, som snakker sammen med hoved-systemet. Hos VK DATA har vi in-house specialister, der kan udvikle løsninger, som er skræddersyet netop til din virksomhed.
Vi starter altid med at afklare, om du kan nøjes med en standardløsning, eller om du skal bruge en mere tilpasset løsning. 


Vores historie

Vi er tilbage i Nibe og det er skønt at være tilbage.
Hvis du ikke helt kan huske, hvornår vi sidst var her, så får du svaret her:

Visti Kristensen, der er ejer og CEO af VK DATA, er opvokset i Nibe. Faktisk lige på den anden side af vejen fra Nibe Erhvervspark, som til daglig drives af Vistis storebor, Gert Kristensen, der også er formand for Nibe Erhvervsråd.
Nibe Erhvervspark huser VK DATA, der også havde sin gang i den store bygning tilbage i 2008, for anden gang.
 I dag er hovedkontoret rykket til Tønder, hvor der i skrivende stund sidder 14 medarbejdere, der består af administration, management, udviklere og projektledere - samtidig udvider vi ligeså stille i Nibe, hvor der lige nu sidder fire medarbejdere bestående af en udvikler, en marketingkoordinator og to konsulenter. 

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vi har mange nye tiltag i støbeskeen, der skal sikre dig og din virksomhed den eksperthjælp som I har brug for. Desuden har vi 28 års erfaring i branchen og helt fra start har målsætningen været, at levere velfungerende IT-løsninger af højeste kvalitet. Samtidig har de mange år i branchen givet os en stor forståelse for forskellige typer virksomheder - derfor er vi eksperter på området, når det kommer til både digitalisering og forretningsudvikling. 

Vi ønsker at være en fremsynet og omstillingsparat IT-samarbejdspartner, der skaber værdi for vores kunder, gennem god vejledning, digitalisering og alle de egenskaber, der følger med. Vi tror fuldt og fast på, at Odoo ERP-system er fremtidens fortrukne løsning, eftersom det varetager alt fra økonomisystemer til CRM og opbygning af hjemmesider. Med Odoo er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. 


Læs mere her


Implementering

Mere end en kunde

Hos VK DATA ser vi dig og din virksomhed som mere end blot en kunde. Vi ser dig som en samarbejdspartner, og vi drives og motiveres af, at du opnår dine drømme og mål.


Vores samarbejde med dig og din virksomhed beror på tillid og gensidig respekt. Vi ønsker at opfylde din virksomheds behov og vi tror på, at et transparent partnerskab er vejen frem. Derfor får du altid et fast team, der arbejder på din digitaliseringsrejse - også EFTER go-live fasen. 

Se projektmodel