Flådestyring i Odoo

Administrer dine køretøjer, kontrakter og aftaler, omkostninger, forsikringer og opgaver uden problemer.

Flådestyring er gjort nemt

Du behøver ikke noget specialiseret trackingsystem for firmabiler. Med Odoo's smarte app, kan du holde et vågent øje med din bilpakke på nogle få klik. Administrér alt gennem vores brugervenlige administrative system. Se brændstof udgifter, omkostninger og mange andre funktioner, der er nødvendige for at styre virksomhedens køretøjer.

Administrer leasing og alle andre kontrakter og aftaler

Du kan føre tilsyn med alle kontrakter og aftaler for dine køretøjer og modtager en besked på e-mail når kontrakter når deres udløbsdato. Flere visuelle værktøjer er sat på plads for at sikre, at du husker at forny (eller opsige) din kontrakt. Organiser de ydelser der er vedr. køretøjerne og kommunikere med de kvalificerede udbydere, herunder håndtering af fakturaer og noter. Opsæt en politik omkring køretøjer i virksomheden, samt en forsikringspolitik der sikre den mest effektive måde at administrere din flåde på.


Odoo administrer leasing

Overvågning af alle omkostninger på én gang

Identificere og følg de penge der bruge på hver af dine køretøjer. 

Engangsomkostninger på dine kontrakter, såsom leasing- og servicekontrakter, tilføjes automatisk til din bogføring i begyndelsen af hver periode ud fra det der er angivet i kontrakterne, mens alle andre omkostninger som brændstof og reparationer automatisk føjes til din rapport.


Analyse og rapportering

Vis alle omkostninger der er forbundet med et givent køretøj eller med en type ydelser. Sammenlign forskellige typer af omkostninger, hvilke køretøjer koster mest, hvilke ydelser der er udført på hvilke køretøjer mv. ved hjælp af rapporteringsværktøj. Få virkelig nyttige viden om hvert køretøj, for at forbedre dine flådeinvesteringer.


Odoo analyse og rapportering

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op