Lead Forensics
 
7373 8888

100% Målbar

Stort set alt kan måles i Google Adwords og dette giver et overblik over, hvor effektive dine annoncer er og hvor meget de har konverteret for. 

Effektivt

Google Adwords er en yderst effektiv møde at få mere trafik på sin hjemmeside og skabe mere salg. 

Billigt (Hvis brugt rigtigt)

Google Adwords er en billig måde at opnå mere synlighed på og få mere salg. Dette kræver dog at din konto bliver sat rigtigt op og vedligeholdt.

Google Adwords annoncering 

Vi øger din omsætning og ROIHos VK DATA hjælper vi både B2C og B2B-virksomheder med at blive synlige på markedet og dermed nå ud til nye og eksisterende målgrupper. Vi giver selvfølgelig kompetent rådgivning og laver Google AdWords-annonceringen for dig - så kan du bruge tid på det DU er god til!

Google AdWords er de annoncer, du ser i toppen eller bunden af siden, når du søger på Google. En annoncer bliver triggered når en person søger på et bestemt ord eller sætning, og hvis det er din annonce der ligger i toppen, er det med til at sikre at kunderne kommer til dig.

Med Google AdWords betaler du pr. klik, dvs. at du kun betaler når kunden klikker på din annonce. Dette betyder, at det er meget vigtigt at få segmenteret din målgruppe, da du ellers kommer til at betale for unødvendige klik. Google AdWords kan derfor, med de rette tiltag, blive blandt de billigste online markedsførings medier du kan bruge.


Ønsker du at høre mere om Google AdWords annoncering og vores mange andre annonceringsplatformer samt SEO?


 Klik på knappen nedenunder og vi ringer dig op eller du kan kontakte os på 73738888 / salg@vkdata.dk

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
modtag relevant info og gode tilbud