facebookpixel
 
7373 8888

Handelsbetingelser


Salgs- og leveringsbetingelser


 Betaling  

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200,00 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken VK DATA eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for ydelser købt på hjemmesiden trækkes når købet er godkendt af VK DATA. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

På vores hjemmeside kan du betale med følgende betalingsmidler:

Visa Dankort og MasterCard

        


Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk købelov, når du handler på www.vkdata.dk. Find vores fortrydelsesformular her


Almindelige betingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder, medmindre andet er udtrykkeligt og skriftligt aftalt med vor ledelse. Ingen andre er bemyndiget til at acceptere, bekræfte eller ændre en ordre, give tilsikringer, løfter eller garantier på vore vegne.

Disse salgs- og leveringsbetingelser erstatter alle øvrige salgs- og leveringsbetingelser som der måtte være henvist til, tilbudt eller du har fået forståelsen af ved forhandling eller på anden måde i forbindelse med handel mellem os med reference til de varer som relaterer sig til bestillingen. Uden præjudice til det generelle i det forudgående, er vi ikke bundet til nogen standard betingelser eller af dig trykte betingelser i nogle af dine dokumenter.

 

Moms

Alle priser og omkostninger og dermed forbundne gebyrer er inklusive moms, som er blevet tillagt i overensstemmelse med den gældende lovgivning.