Lead Forensics
 
7373 8888

PosBox

Den ultimative løsning til din butik eller restaurant 

Multi-platform løsningen

Hvad er PosBox?

PosBox er en lille enhed, der giver dig mulighed sammenkoble POS systemet til enhver enhed (PC , Mac , Linux , iOS , Android). Dette gør opsætningen lettere og det sænker dine omkostninger.


Nemt at opsætte

Det eneste du skal gøre er at sætte stikket i din PosBox og opret forbindelse til dit lokale netværk. Genstart dit Odoo POS og dine enheder er klar til brug.


Open source hardware

PosBoxen er baseret på en Raspberry-Pi platform og er lavet i OpenSource software og hardware. Dette kan du købe hos os eller du kan bygge din egen.


Reducer dine udgifter

Ulempen ved IPads og Android tablets som POS- enhed er, at de ingen USB tilslutninger har og du skal derfor ud og købe dyre specielle adaptere. Med en PosBox undgår du dette problem og sparer dig tid og penge.

Odoo text and image block


3 måder at opsætte din kasseløsning

 

Odoo - Sample 1 for three columns

Stationær PC & Bærbar

Den billigeste og fleksible måde at køre din webshop på er enten på en stationær PC eller en bærbar. Usb barcode scannere er undstøttet. Kvitteringer kan printes på hvilken som helst blæk eller inkjet printer som er kompatibel med din webbrowser. Ekstra hardware som f.eks. vægte eller ESC/PoS printere kan bruges med PosBox

Odoo - Sample 2 for three columns

Tablet (iOS and Android)

Tablets fylder meget mindre og deres touchskærme er en fornøjelse at bruge. Derudover er de lette nok til frit at blive flyttet rundt i din butik eller du kan montere dem på en pæn stand eller fastgøre dem på skranken.

Odoo - Sample 3 for three columns

Industrielle touchskærme

Svære at ødelægge og stjæle. Industrielle touchskærme er den perfekte løsning for butikker og restauranter med mange ansatte og besøgende. Odoo POS på industrielle touchskærme er kompatible med både pc og laptop.

Vigtigt tilbehør

 

Odoo - Sample 1 for three columns

Stregkodescannere

Odoo POS virker med de fleste USB stregkodescannerer og kan kobles til enten PosBox eller direkte til din computer. Bluetooth stregkodescannere og netværks printere er understøttet. USB stregkodescannere, printere er understøttet med PosBox.

Odoo - Sample 2 for three columns

Vægte

PosBoxen gør det muligt for Odoo POS at snakke sammen med elektroniske vægte. PostBox gør det muligt for Odoo POS at blive integreret med elektroniske vægte. Produktvægten aflæses i realtid fra vægten til dit kasseapparat.


Odoo - Sample 3 for three columns Kasseapparater

Odoo POS fungere med et EPSON kompatible kasseapparat. Kasseapparater kan åbnes manuelt med en nøgle eller eksternt via Odoo POS. En PosBox og en PosBox kompatibel termisk printer er nødvendig for til at kunne kører med kasseapparatet.

 

Kvitteringsprintere


Med PosBox


PosBox er kompatibelt med populære modeller såsom EPSON TM-T20, EPSON TM-T70, EPSON TM-T88 og Star TSP650II. Andre printere kan tilkobles fra sag til sag.


Fra PC

Odoo PoS kan udskrive på en web-kompatibel printer. Dette omfatter de fleste inkjet, laser og termiske printere der er tilsluttet via USB eller via netværk. Vi anbefaler at bruge PosBox, da det giver en nemmere opsætning og hurtigere udskrivning.
 

 

Odoo - Sample 1 for three columns

EPSON TM-T20

 

Odoo - Sample 2 for three columns

EPSON TM-T88

 

Odoo - Sample 3 for three columns

Star TSP650II


Kortlæsere


PosBox understøtter flere kortlæsere. Kontakt os for at høre hvilke kortlæsere vi understøtter.

Odoo text and image block

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op