Har du brug for fjernopkobling hjemmefra?

Vi tilbyder EKSTRAORDINÆRT en fleksibel ISL løsning der kan sikre, at du kan tilkoble din arbejdscomputer hjemmefra.

Vi tilbyder en 3 måneders løsning med rabat i en begrænset periode pga. COVID-19 virus, der kan hjælpe i denne svære tid.

Er du ramt af karantæne og skal arbejde hjemmefra?

Frygt ikke, vi er her for at hjælpe dig.

Med ISL Online fjernstyring kan du let tilgå din normale computer på arbejdet, uanset hvor du befinder dig i Danmark eller sågar i verden, da det eneste du har brug for er en internet adgang. Løsningen er meget let at installere på de computere som du og dine kollegaer skal have adgang til. Hos VK DATA hjælper en af vore teknikere altid gerne med installationen, hvis der er behov for det. 

Som Dansk Partner på ISL Fjernsupport løsninger har vi sammen med ISL Online fået lavet et specielt tilbud på en løsning, hvor din virksomhed kan arbejde hjemmefra på en enkel måde for at understøtte regeringens anbefaling om, at så mange som muligt arbejder hjemmefra grundet Coronavirus (COVID-19)

Nu kan du få 3 måneders abonnement i stedet for 1 års abonnement.

Prisen for 3 måneder er 630 kr. pr. samtidig bruger og oven i dette får du en speciel rabat som er afhængig af antallet af samtidige brugere. Rabatten starter ved 20%.  Hvis du har mange brugere og gerne vil være mere fleksibel, har vi også mulighed for at lave afregning på samtidige brugere på månedsbasis. 

Løsningen er naturligvis krypteret så sikkerheden er i top. Hvis du ikke er sikker på om din computer er beskyttet mod virus (ikke COVID-19) og uønsket indtrængen, så har vi også et godt tilbud med en Pro-Guard sikkerhedspakke.

Du kan læse meget mere om hvordan ISL Online fungerer.

ELLER endnu bedre: 
Ring til os på 70 100 599 for en snak om dine behov eller skriv os en mail til salg@vkdata.dk, så ringer vi dig op.

Tilbuddet gælder foreløbigt i 3 måneder fra den 10. marts 2020 pga. COVID-19 virus udbrud i Danmark og resten af verden.

Du kan få en gratis prøveperiode i 15 dage og

se om det er noget for dig.

vil du gerne vide mere?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en fjernopkobling til din arbejdscomputer, hvis du skal arbejde hjemmefra.

Vi har fuld bemanding på vores telefoner og mails, så tøv ikke med at skrive til os ved at udfylde webformularen og vi ringer dig op snarest muligt eller du kan ringe til os på 70 100 599.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op omkring en fjernsupport løsning