facebookpixel
 
7373 8888

Datasikkerhed

Dine data bliver passet godt på, og bliver behandlet med omhu. Der er ingen andre kunder der har adgang til de data din virksomhed importerer, eller på anden måde opretter i MailPlatform.

Integrationer

MailPlatform har lavet standardintegrationer til de mest anvendte CMS og Webshop løsninger, samt flere CRM og ERP platforme heriblandt: Dandomain, Drupal, DynamicWeb, e-conomic, Joomla, Magento, Microsoft CRM, Navision, PrestaShop, SalesForce, ScanCommerce, ScanNet, SmartWeb, Wannafind og WordPress.

MailPlatform er en certificeret løsning

Som den eneste danske udbyder har MailPlatform valgt at være certificeret – det giver nogle klare fordele for dig som kunde

Email Marketing - Nyhedsbreve


MailPlatform er en innovativ og stabil email marketing løsning som omkring 3000 danske virksomheder bruger. Du har mulighed for at sende simple nyhedsbreve, som nemt kan skabes på få minutter med den indbyggede drag-and-drop editor. Du kan også med udgangspunkt i den enkelte modtagers vaner og mønstre, opsætte avancerede mailflows som giver dine kunder et professionelt indtryk af dig. 

Du betaler kun for de mails din virksomhed har behov for at sende. Der er altså ingen tillægsmoduler eller skjulte gebyrer og forbehold.

Priserne kan sammenlignes med de simple udenlandske selvbetjeningsløsninger, mens funktionaliteten matcher markedets dyreste løsninger.


MailPlatform er fyldt med fede features så som:


Drag-and-drop editor


Mailplatform hjælper din virksomhed, helt uden beregning, med at tilpasse deres intuitive drag-and-drop editor til din virksomheds grafiske profil.

Du kan upload og skaler billeder, skifte farver og fonte, definer link, tilføje flettefelter, spørgeskemaer og tilføje knapper til social deling. Med deres drag-and-drop editor bliver det en leg at skabe flotte nyhedsbreve, der bliver læst og ser rigtige ud både på PC, Mac, tablets og smartphones da alt indhold er responsivt.


Intelligent SMS platform


MailPlatform integrerer SMS og email marketing i een og samme platform. SMS beskeder bliver sendt nemt og hurtigt ud til dine modtagere, der med ét klik kan afmelde sig igen. Du kan flette information fra modtagerens profil ind i SMS beskederne.

Prisen er 24 øre pr. SMS til DK numre.

De automatiske flows i MailPlatform kan reagere intelligent med en SMS besked, der f.eks. kan være opfølgning på en given handling, i en email kampagne.

Alle SMS beskeder afsendes gennem danske teleselskaber for 100% sikker levering.


Eksternt indhold fra feeds


Send automatiske mails med indhold fra din hjemmeside eller din webshop, Facebook, Instagram eller indhold fra crm/erp systemet eller et helt andet feed.

Deling på sociale medierDet er nemt at dele et nyhedsbrev på de sociale medier. MailPlatform understøtter deling på alle de kendte sociale medier. Modtageren af nyhedsbrevet, kan med få klik, opslå nyhedsbrevet på sin egen sociale profil.


Intet at installere


MailPlatform kører og ligger i 'skyen' - Du skal derfor ikke installere noget på din computer. Løsningen fungerer både på PC og MAC, samt på forskellige tablets og smartphones.


Automatiske flows


Send en personlig hilsen på dine kunders fødselsdag. Det er en af de mange muligheder med automatiske flows i MailPlatform. Flows sammensættes af 'byggeklodser', der kan reagere på enhver ændring.


Tilpasses automatisk mobilenDine nyhedsbreve tilpasses automatisk til mobilen med responsivt design.

Importér nemt modtagereDet er nemt at importere modtagere i MailPlatform fra f.eks. Outlook og Excel eller et andet system.

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud