facebookpixel
 
7373 8888
Odoo text and image block

Nem håndtering af alle medarbejdere 


Registrer alt din HR information ét sted

Overvåg alle vigtige oplysninger du får fra hver afdeling på et øjeblik. Begræns synligheden af følsomme oplysninger til blot HR-chefer, eller gør andre oplysninger offentligt for alle medarbejdere. Modtag beskeder om eventuelle nye orlovsforespørgsler, programmer, evalueringer og mere.


  • Orlov

  • Allokeringer

  • Timesedler

  • Fremmøde

  • Vurderinger

  • Rekuttering

  • Omkostninger 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Registrer tid og fremmøde


Ugentlige eller månedlige timesedler med valgfri fremmøde registrering

Hold styr på de ansattes arbejdstimer og sortere efter projekt, klient eller opgaver. Få nem adgang til statistik ved at registrere og analysere timesedler samt tjekke hver enkelt medarbejders fremmøde. Det integrerede fakturerings modul kan levere automatiske rapporter baseret ud fra tid brugt på projekter, regnet ud fra data der sendt fra timesedler.


Ferie & fraværsregistrering  

Nem og overskuelig håndtering af ferie og sygedageMedarbejderne kan selv indtaste deres forespørgsler (Betalt ferie, længerevarende sygdom osv.)


Ledelsen skal afgøre om en forespørgsel skal afvises eller godkendes.


 Der bliver sendt en notifikation til medarbejderen og deres kalender bliver automatisk opdateret.

Strømlinet udgiftsstyring

Få udgifterne opdateret og  hurtigt godkendt.

Medarbejderne kan nemt indsende og begrunde deres udgifter. Lederne kan gennemgå alle udgifter og enten godkende eller afvise individuelle anmodninger efter behov. Når de er godkendt, er udgifter straks opdateret i Odoo finans.

Odoo text and image block
Odoo text and image block

Evaluering af medarbejdere er gjort nemt


Administrer ansættelsesprocessen fra start til slut. Opsæt en jobportal til at slå ledige stillinger op på bare et par klik og hold nemt styr på indsendte ansøgninger.

Overvåg og administrere din ansøgerpipeline og integrere Odoo spørgeskema til at oprette en screening af spørgeskema, som automatisk forbindes med ansøgerens fil.

Læs mere om spørgeskemaer

Ansæt kun de bedste

Grundige evalueringer uden besvær

Nemt at oprette din evalueringsproces og kalender. Design formularbaserede spørgeskemaer til at indsamle feedback fra alle i virksomheden, fra medarbejdere til ledere samt selv-evalueringer.

Automatisér hele processen, så du kan fokusere på mennesker og ikke administrations opgaver.

 

Odoo text and image block


Boost din indsats med sociale værktøjer

Forbedre kommunikationen mellem medarbejdere og motivere dem ved brug af belønningerOdoo - Sample 1 for three columns

Socialt netværk til erhverv

Lad medarbejderne samarbejder på tværs af afdelinger, lokationer og Odoo moduler ved at interagere i realtid med live chat, dele viden og bedste praksis, følge bestemte personer eller dokumenter for at holde sig informeret, samt at få interessegrupper til at dele ekspertise og fremme teamarbejdet.

Odoo - Sample 2 for three columns

Gør livet lettere

Inspirer medarbejderne med udfordringer, mål og belønninger. Design dine egne mål, definere klare mål og levere real-time feedback og håndgribelige resultater. Vis de bedste præstationer for hvert team og offentligt anerkende medarbejdernes og teamets præstationer.

Odoo billede og tekstblok

Hold styr på udgifterne


Identificere og følg de penge der bruge på hver af dine køretøjer.

Engangsomkostningerne på dine kontrakter, såsom leasing- og servicekontrakter, tilføjes automatisk til din bogføring i begyndelsen af hver periode ud fra det der er angivet i kontrakterne, mens alle andre omkostninger som brændstof og reparationer automatisk føjes til din rapport.

Læs mere om flådestyring

Analyse og rapportering

Vis alle omkostninger der er forbundet med et givent køretøj eller med en type ydelser. Sammenlign forskellige typer af omkostninger, hvilke køretøjer koster mest, hvilke ydelser der er udført på hvilke køretøjer mv. ved hjælp af rapporteringsværktøj.

Få virkelig nyttige viden om hvert køretøj, for at forbedre dine flådeinvesteringer.


Læs om omkostningsstying

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Følg med hvornår medarbejdere har ferie og er syge

Hver medarbejder kan lave en anmodning, som den ansvarlige for dette område kan godkende og notere med få klik. Dagsordenen for den enkelte medarbejder bliver opdateret herefter.

Den ansvarlige får et komplet overblik over virksomheden eller de enkelte afdelingers fravær og kan ud fra dette planlægge arbejdet, der skal fordeles ud når en medarbejder har ferie eller er syg.

Læs mere om fravær

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op