Lead Forensics
 
7373 8888

Du har ved en Microsoft Open License (MOL-aftale) mulighed for at købe Microsoft licenser med rabat. En sådan aftale er en fordel, hvis for eksempel kun få af dine medarbejdere har behov for Officepakken.

  • Du betaler kun for de licenser, du har behov for

  • Du har ret til at bruge de købte licenser på alle lokationer


Microsoft Open License (MOL)


En Microsoft Open License (MOL-aftale) er en simpel licensform designet til de virksomheder, der måtte have behov for, at kun enkelte medarbejdere har licens til et givent program. En MOL-aftale gælder dog ved et minimumskøb på fem licenser.

Aftalen løber i to år og i hele perioden kan din virksomhed købe yderligere licenser med rabat. Det er den første ordre, der afgør, hvilket rabatniveau aftalen baseres på.

Aftalen er transaktionsbaseret, hvor din virksomhed løbende kan købe Microsoft software, når du har brug for det. Alle betalinger foregår med det samme, og din virksomhed ejer herefter licenserne. Du får således retten til at bruge det købte antal licenser fremadrettet uden yderligere omkostninger.

Du får med en MOL-aftale en lavere pris på Microsofts software, end hvis du køber den i detailhandlen. Du får også mulighed for at købe produkter til flere lokationer fra én leverandør, og din administration af licenser lettes dermed. Dog låser du dig ved en MOL-aftale fast på den version, du køber, og du kan kun opnå opgraderinger ved at købe nye licenser. Samtidig er de købte licenser låst fast til de enkelte medarbejderes maskiner, og du mister dermed den fleksibilitet, som du kan opnå ved en OVS-lejeaftale.


Microsoft Software Assurance (SA) som tilkøb


Ved en MOL-aftale har du valget mellem at tilkøbe Software Assurance eller ej. Vælges Software Assurance betaler du for to år med det samme ved køb af licensen. Efter perioden på de to år kan du frit vælge, om du ønsker at gentegne Software Assurance.

Du kan købe Software Assurance til alle produkter købt under en Open License MOL-aftale. Software Assurance gælder, så længe licensaftalen er aktiv, og den kan fornys uden, at du skal købe en ny licens.

Kontakt os allerede i dag på 73738888 og får Microsoft licenser med rabat...

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud