Lead Forensics
 
7373 8888

Microsoft Software Assurance er Microsofts vedligeholdelsesabonnement, der hjælper dig med at få det maksimale ud af din softwareinvestering.

Du har altid rettigheden til de nyeste softwareversioner

Du får en licenseret kopi, som du har ret til at bruge hjemme

Du kan styrke medarbejdernes produktivitet og få optimal udnyttelse af din virksomheds ressourcer


Microsoft Software Assurance (SA)


Med et Software Assurance abonnement har du altid adgang til de nyeste versioner af din software, samt du får mulighed for support, træning og uddannelse.

Virksomheder, der vælger at tegne Software Assurance på enten en Open License aftale eller en Open Value aftale, får også ret til at bruge licensen hjemme - det såkaldte Home Use Program. Din virksomheds medarbejdere får en licenseret kopi af den specifikke Microsoft Office applikation til installation og brug på hjemmecomputeren.

Microsoft Software Assurance indeholder desuden E-learning, hvor dine medarbejdere får uddannelseskuponer til kurser hos Microsofts træningspartnere, som er de primære leverandører af uddannelsesprodukter og services til Microsoft.


Software Assurance i henhold til MOL- og OVS-aftaler


Ved en MOL-aftale har du valget mellem at tilkøbe Software Assurance eller ej. Vælges Software Assurance betaler du for to år med det samme ved køb af licensen. Efter perioden på de to år kan du frit vælge, om du ønsker at gentegne Software Assurance.

Du kan købe Software Assurance til alle produkter købt under en Open License MOL-aftale. Software Assurance gælder, så længe licensaftalen er aktiv, og den kan fornys uden, at du skal købe en ny licens. Ved en OVS-aftale er alle licenser dækket af Software Assurance.

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud