facebookpixel
 
7373 8888

Vi tilbyder en hjemmeside med:

et unikt design, så du skiller dig ud fra mængden

flere sprog

 mulighed for at vise produkter frem

flere forskellige funktioner

integrationer til eksterne programmer

flere forskellige skabeloner til at vise dit indhold på forskellige måder

Bliv synlig med en professionel hjemmesideDin hjemmeside danner i mange tilfælde dine kunders første indtryk af din virksomhed. Formålet med din hjemmeside er, at præsentere din virksomheds budskab optimalt overfor din målgruppe på en professionel måde, så du i sidste ende kan mærke det på bundlinjen igennem et øget salg.

Vi hjælper virksomheder med at få udarbejdet nye, professionelle og salgsfremmende hjemmesider i specielt Odoo, Drupal og Wordpress, med et unikt, brugervenligt og mobiloptimeret design. Vi har høj fokus på søgemaskineoptimering (SEO) og det er endvidere med til at få din hjemmeside højt placeret i Google.Odoo text and image block
Odoo image and text block

Hvad er en en professionel hjemmeside?


En professionel hjemmeside er en lidt mere avanceret hjemmeside, der kan bestå af flere skabeloner og forskellig funktionalitet. Man kan have en skabelon som forside og andre skabeloner på undersiderne alt efter det indhold man vil vise.

Din nye hjemmesides design udarbejdes med udgangspunkt i dit brand, målgruppe og produkt/ydelse. Typisk vil man have mange informationer eller produkter man skal have formidlet, og derfor skal bruge mere plads og et helt specielt udtænkt design - så brugervenlighed og funktionalitet er i top.

Vi udarbejder vores hjemmesider i enten Odoo, Drupal eller WordPress CMS. Det betyder, at du får en hjemmeside, hvor du let og enkelt kan administrere indholdet efterfølgende i dit kontrolpanel. Det er sikre, fleksible og brugervenlige CMS-systemer, der hver har deres forcer og vi kan lave lige det vi gerne vil.

Her kan du se eksempler på professionelle hjemmesider / shops:


Rådgivning fra start til slut

Hos VK DATA sætter vi en ære i at møde dig, hvor du er og give dig professionel rådgivning og sparring.

Vi har mange års erfaring i at drive virksomhed, og kender de mange områder, man som virksomhed eller nystartet skal være opmærksom på - både i forhold til din online marketingsstrategi, men også i forhold til virksomhedens infrastruktur og valg af økonomisystem.

Vi afholder et opstartsmøde, hvor vi gennemgår din virksomhed og sporer os ind på, hvad du gerne vil med din hjemmeside, hvad er dine behov og ønsker til funktionalitet og krav til hjemmesiden generelt.

Herudfra kan vi lave et designforslag og når dette er godkendt starter vi opbygningen og programmering. Vi er hele tiden i en tæt dialog og kan også hjælpe med opsætning af indhold, korrektur indtil hjemmesiden er helt færdig og klar til at gå online.

Her på vores hjemmeside kan du finde alt, hvad en moderne virksomhed skal bruge, for at fungere så optimalt som muligt - ud fra de behov som du og din virksomhed måtte have.


Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud