facebookpixel
 
7373 8888

Enkelt og overskueligt design


Tilpasset de funktioner der er relevante for brugeren


Enkle skableoner


Call-to-action funktioner synliggøres


Det er ikke alle hjemmesider og shops, der egner sig til at blive vist på en Smartphone - herunder iPhone, Android og Windows med flere. Sider med mange informationerne bliver ofte for småt for kunden at navigere rundt i. Ved at lave siden mobiloptimeret, har dine kunder nu lettere ved at se og navigere rundt i din shop og dermed øge dit salg.

Designet skal tilpasses og koges ned til de vigtigste elementer


Hvad er det, der er det vigtigst på din hjemmeside, eller som du gerne vil have dine kunder helt sikkert skal se? Hvis du definerer det, og "koger" din hjemmeside ned - giver det overblik, hurtig og nem navigation. Her er et design eksempel på en hjemmeside og en mobilversion:

Odoo - Sample 1 for three columnsPå hjemmesiden er alle detaljer og informationer med og billeder, video og slidere muligt at vise.

Odoo - Sample 3 for three columns


På mobilløsningen er det kun den mest nødvendige info og det er stillet op på en overskuelig måde.

Odoo image and text block

Hvad skal der til?

VK DATA har dygtige grafikere og programmører, der både kan designe og programmere en mobil optimeret version af din hjemmeside.

I dag laver vi kun mobiloptimerede hjemmesider / webshops til alle enheder, som du ser her til venstre.

Du kan kontakte os for en snak om netop dine muligheder i forhold til din hjemmeside  - ring på 73738888 eller klik på "Ring mig op" knappen og udfyld formularen og vi vil ringe dig op inden for 24 timer.


Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud