NETVÆRK - TRÅDLØST, ELLER KABEL? 

Vi anvender ZyXEL og Ubiquiti, der er nogle af markedets bedste netværksprodukter

     


 

Det er vigtigere i dag end nogensinde, at have et sikkert og pålideligt netværk og derfor har vi den bedste netværksløsning til dig!  Alle skal være online og sætter det som et krav, at netværket er hurtigt, velfungerende og driftsikkert - om de så befinder sig på restauranten, i skolen, i butikken eller derhjemme.

For at kunne imødekomme denne efterspørgsel, forhandler vi 2 produkter som vi kan stå inde for, nemlig  ZyXEL og Ubiquiti netværksudstyr. 

Dette leverer et driftssikkert netværk og det har en nem brugeradministration med gode muligheder for både op- og nedskalering af netværket.

Med netværksudstyr fra ZyXEL og Ubiquiti får du:

Driftsikkert og skalerbart netværksudstyr

WIFI der dækker dine og kundernes behov

Overblik og kontrol over dit netværk

Ro til at koncentrere dig om din forretning.

Understøttelse af de nyeste teknologier

Vi har nedenfor beskrevet de 2 produkters fordele og styrker hver især:

ZyXEL


ZyXEL leverer en stor variation af hurtig og sikkert netværksudstyr til både små og større virksomheder. Deres Unified Security Gateway serie routerer har en høj ydeevne samt en række sikkerhedsfunktioner, som sørger for at dit netværk fungerer optimalt.

Unified Security Gateway serien indeholder Anti-virus, Anti-spam og indholds-filtrering som sørger for, at computerne i din virksomhed ikke bliver smittet med skadeligt software, uden at påvirke hastigheden på gatewayen. Zyxel leverer erhvervs switches med Power over Ethernet (PoE) der gør det muligt for din IP telefon eller Access Points at modtage strøm over et netværkskabel, dog kræver dette at enheden også understøtter PoE.

VK Data, Zyxel, netværk, anti-virus, router, internet, wifi

Ubiquiti


Ubiquiti har alt lige fra inden- og udendørs Access Points til antenner der kan sende op til 100+ km. Alle deres Access Points kan udnytte Power over Ethernet (PoE). Det gør det muligt at modtage strøm over et netværkskabel. Deres hurtigste indendørs Access Point kan sende op til 122 meter, med en hastighed på 1300Mbps, og deres Long Range model kan sende op til 183 meter, med en hastighed på 300Mbps. 

Den hurtigste udendørs model kan levere en hastighed på 1300Mbps, og sende helt op til 183 meter.

VK Data, Ubiquiti, acces point, netværk, PoE, internet, wifi

En software baseret controller har en oversigt over alle dine Access Points, og fra denne controller kan man vedligeholde og administrere alle  sine Access Points centralt.

 Køber du trådløst netværk hos VK DATA, administrere og vedligeholder vi jeres trådløse netværk via en controller, som står hos os.

Ubiquiti har også IP kamera til overvågning af din virksomhed. Kameraerne kan tilgås fra din computer, tablet eller mobil igennem et web interface.

Da behov og løsninger ofte er forskellige, vil vi meget gerne i dialog med dig for at finde lige nøjagtig den løsning der passer bedst til dine behov.

ØNSKER DU AT BLIVE RINGET OP?

KLIK PÅ KNAPPEN OG UDFYLD FORMULAREN, SÅ RINGER VI TIL DIG HURTIGST MULIGT.