Odoo CRM

Odoo CRM er uden sammenligning det nemmeste CRM program

Prøv Odoo crm - det er nemt

Søger du CRM systemer der er nemme at arbejde med til en billig pris?

Odoo CRM system kan give dig lige det du søger.

Prisen er rigtig og systemet er nemt og overskueligt at arbejde med. 

Du kan anvende Odoo CRM systemer alene eller sammen med dit økonomisystem, hvis du vil have sammenhængen i din forretning.

Med et CRM system har du det fulde overblik over dine leads, som du enten får via din hjemmeside, fra messer, nyhedsbreve eller andre steder, hvorfra du så igen kan generere nye leads.

I Odoo er dette gjort enkelt, og via et kanban view, kan du drag & drop fra den ene status til den anden og derved altid have det fulde overblik.

Du kan filtrere eller sortere i dine leads som du har behov for. Det giver et perfekt billede over, hvor langt du er i salgsprocessen med de enkelte kunder.

Et CRM system der fungere godt til en sælger, skal være nemt og enkelt at bruge, ellers er det ofte konklusionen, at det ikke bliver brugt som ønsket.

Dvs. at de data der skal ind i CRM systemet skal være så få, at det giver mening for sælgerne, men dog så mange at det også er brugbart for alle parter.

Da Odoo har én samlet database, vil mange af de informationer som der tastes ind, være tilgængelige i andre dele af Odoo, alt efter hvad man har slået til.

CRM er altså et enkelt og overskueligt værktøj der sikre, at data kommer ind i systemet til videre bearbejdning af relevante personer i organisationen og dermed et øget salg.  

VKDATA er Odoo Gold Partner, og har igennem snar 25 år håndteret kunder indenfor IT-verdenen. 

Ring eller skriv allerede i dag og hør mere om  mulighederne med Odoo. 

Book et uforpligtigende møde om Odoo CRM