Odoo regnskabssystem

Med Odoo regnskabssystem får du en alt i én løsning der virker!


ODOO REGNSKABSPROGRAM

Med mere end 3,7 mio. brugere på verdensplan er Odoo regnskabsprogram et af de hurtigst voksende regnskabsprogrammer i verden.

Med Odoo regnskabsprogram bliver det nemmere at holde styr på firmaets økonomi.

VK DATA er Odoo Partner med mere end 20 års IT-erfaring i rådgivning og IT løsninger.

Odoo er et open source system, hvor alt er integreret og du får derfor et utroligt godt regnskabsprogram, der ofte dækker de fleste virksomheders behov som standard.

Det vil sige, at du ikke behøver at udvikle en masse specielle funktioner for at få det til at passe til netop din virksomhed. Vi foreslå virksomheder at se indad og måske tilpasse nogle processer eller arbejdsmetoder, så de passer til Odoo, da de har tænkt over tingene inden de har udviklet systemet. Ved at gøre det på den måde Odoo har tænkt, så er der rigtig mange ting som bliver gjort automatisk hele vejen igennem systemet, og mange processer automatiseres i forhold til den måde det gøres på i dag i jeres virksomhed.

Med Odoo regnskabsprogram får du et utrolig stabilt og sikkert online regnskabsprogram, set i forhold til det du får for pengene sammenlignet med andre regnskabsprogrammer.

Du betaler kun for de brugere der skal anvende systemet og for de Apps du mener du har brug for. Så har du ikke brug for ret mange App, så betaler du et relativt mindre beløb, end hvis du havde brug for mange Apps. Vokser din virksomhed sig større, kan du altid udvide med de ting som du nu har fået brug for.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Udfyld formularen til højre eller ring til os på 7373 8888.

Book et uforpligtigende møde om Odoo