Lead Forensics

Økonomi system

Verdens nok mest fleksible økonomi system

FÅ SUCCES MED ODOO ØKONOMI SYSTEM

Odoo er et yderst fleksibelt økonomi system der med sine mange standard Apps kan sættes op til at styre hele din virksomhed i én database, så alle data er samlet ét sted. Vi kan opsætte de App's som du har brug for i din virksomhed.

Med Odoo kan du løse mange af de opgaver der er i en virksomhed i dag. Odoo har Apps til alle områder, såsom finans, website, webshop, mailmarketing, CRM, produktion, HR og meget mere.

Det hele er integreret med hinanden, så du behøver ikke at betale for systemintegrationer, andre eksterne systemer eller meget dyre licensbaserede systemer. Du får også f.eks. Odoo webshop og økonomisystem i et system, da alt er integreret.

Odoo er open source og derfor skal du ikke betale for koden, men udelukkende for de brugere du har som skal anvende økonomi systemet.

Med Odoo økonomi system får du alle betalinger, både debitor og kreditor betalinger direkte ind i Odoo, så du kan udligne de betalinger der er kommet ind på din bank dagen før. De bliver automatisk sendt til dit Odoo økonomi system, så det er slut med den måde du laver din bogføringskladde på i dag og den måde du er vant til at bogføre på i dit nuværende enkle økonomi system. 

Du spare rigtig meget tid, laver færrer fejl og derved spare du mange penge, da du begrænser det tidsforbrug du bruger på din bogføring og udligning af debitorer og kreditorer.

Det gør at du kun skal arbejde i ét system og det gør det både lettere, billigere og bedre.

Har du brug for mere information om Odoo, så udfyld formularen her til højre eller ring til VK DATA på 7373 8888.

Book et uforpligtigende møde om Odoo økonomi system