Lead Forensics

Økonomiprogram

Verdens nok mest fleksible økonomiprogram

ODOO ØKONOMIPROGRAM  - VÆRDI FOR ALLE PENGENE

Odoo er et utroligt fleksibelt økonomiprogram der med sine mange standard Apps kan sættes op til at styre hele din virksomhed i én database, så alle data er samlet ét sted.

Med Odoo kan du løse mange af de opgaver der er i en virksomhed i dag. Odoo har Apps til alle områder, såsom website, webshop, nyhedsbrev, finans, CRM, produktion, HR og meget mere.

Det hele er integreret med hinanden, så du behøver ikke at betale for systemintegrationer, andre systemer eller meget dyre licensbaserede systemer, der kræver opdateringer og udvikling som du også skal betale for.

Odoo er open source og derfor skal du ikke betale for koden, men udelukkende for de brugere du har som skal anvende økonomiprogrammet.

Med Odoo økonomiprogram får du integreret alle betalinger, både debitor og kreditor betalinger, så du kun skal udligne de betalinger der er kommet ind på din bank dagen før. De bliver automatisk sendt til Odoo økonomiprogram, så det er slut med den gammeldags bogføringskladde og den gammeldags måde at bogføre på. 

Du spare meget tid og mange penge, da du begrænser det tidsforbrug du bruger på din bogføring og udligning af debitorer.

Det gør at du kun skal arbejde i ét system og det gør det både lettere, billigere og bedre.

Har du brug for mere information om Odoo, så udfyld formularen her til højre eller ring til VK DATA på 7373 8888.

Book et uforpligtigende møde om Odoo