Lead Forensics

Økonomisystemer

Verdens nok mest fleksible økonomisystem

ODOO ØKONOMISYSTEMER DER VIRKER

Odoo er et meget fleksibelt økonomisystem og giver andre økonomisystemer baghjul i forhold til funktionalitet der er integreret med mange standard Apps. Odoo kan sættes op til at styre hele din virksomhed i én database, så alle data er samlet ét sted, hvilket giver dig en utrolig stor fleksibilitet. Alt er selvfølgelig online og mobiloptimeret.

Med Odoo kan du løse mange af de opgaver der er i en virksomhed i dag. Odoo har Apps til alle områder, såsom website, webshop, nyhedsbrev, finans, CRM, produktion, HR og meget mere.

Det hele er integreret med hinanden, så du behøver ikke at betale for systemintegrationer, andre økonomisystemer eller meget dyre licensbaserede systemer, der kræver opdateringer og udvikling som du også skal betale for.

Odoo er open source og derfor skal du ikke betale for koden, men udelukkende for de brugere du har som skal anvender økonomisystemer.

Med Odoo økonomisystem får du alle betalinger, både debitor og kreditor betalinger direkte ind i Odoo, så du kun skal udligne de betalinger der er kommet ind på din bank dagen før. De bliver automatisk sendt til dit Odoo økonomisystem, så det er slut med den måde du laver din bogføringskladde på i dag og den måde du er vant til at bogføre på. 

Du spare rigtig meget tid, laver færrer fejl og derved spare du mange penge, da du begrænser det tidsforbrug du bruger på din bogføring og udligning af debitorer og kreditorer.

Det gør at du kun skal arbejde i ét system og det gør det både lettere, billigere og bedre. Vi siger, at Odoo nok er verdens mest fleksible økonomisystem på markedet i forhold til funktionalitet og pris.

Har du brug for mere information om Odoo, så udfyld formularen her til højre eller ring til VK DATA på 7373 8888.

Book et uforpligtigende møde om Odoo økonomisystemer