Lead Forensics
 
7373 8888

Myfone app'en

Den kan skræddersys helt efter dine og medarbejdernes egne behov og ønsker


Med Myfone app´en har du altid hele virksomheden med på farten og du kan med få tryk håndtere hele din daglige kommunikation med kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

Myfone app´en gør det muligt at du kan omstille, viderestille, afholde telefonmøder og logge af/på din virksomheds køer alt sammen fra din smartphone. Myfone app´ens intelligente samspil med Flexfone systemet, er hvad der gør den helt unik.

Myfone app´en giver dig fuld tilgængelighed og er spækket med en masse funktioner, selvom du er på farten. Alle dine egne opsætninger, ringeprofiler, telefonnumre og funktioner går på tværs af din smartphone, bordtelefon og Myfone.dk

 
 

 

Fuldt overblik


Du har ydermere altid et klart overblik over din virksomheds medarbejdere. Du kan se hvilke medarbejdere, der betjener virksomhedens telefonkøer, om de er ledige eller optaget, om en medarbejder arbejder hjemmefra eller om sælgerne er på farten. Myfone app'en anvender desuden TDC´s mobile netværk til samtale modsat andre apps, der anvender IP-telefoni over en dataforbindelse. Du vil altså opnå samme høje samtalekvalitet, som du er vant til.

Opkald med Myfone (Softphone)


Det er nu muligt at ringe ud via din Myfone side (Softphone) og giver dig endnu større fleksibilitet. Opkald med Myfone kommer med en række smarte funktioner, såsom "slå på lydløs" samt direkte og overvåget omstilling. Derudover har Flexfone integreret NN Markedsdata i opkaldsfunktionen, så der automatisk vises adresseinformationer på indgående opkald. Der er også lavet en række genvejstaster, som kan gøre den daglige håndtering endnu nemmere. Oversigten over de forskellige genvejstaster findes i øverste højre hjørne under brugerens navn.

 
 

Kom godt i gang med opkald med Myfone


  • Hent PDF guide omkring opkald med Myfone her


Virker kun med Google Chrome & Mozilla Firefox

Vil man bruge opkaldsfunktionen på Myfone.dk, skal man enten benytte Google Chrome eller Mozilla Firefox, da disse browserer er de eneste, som understøtter opkaldsfunktionen. Opkaldsfunktionen er udviklet i WEBRTC. Dette har Flexfone valgt, da de dermed kan opnå den højest mulige grad af funktionalitet og driftsstabilitet.


Version 2.0

Flexfone er allerede godt i gang med udviklingen af en række ekstra features til opkaldsfunktionen. De arbejder bla. med opkaldsbesvarelse på headset samt at tilføje personer til et igangværende opkald.

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud