7373 8888
 

Som kunde hos VK DATA kan du forvente en hurtig, effektiv og personlig service og rådgivning omkring IP telefoni.

Ingen binding

Nem installation

Lave priser på udenlandstelefoni

Nem Myphone App til Smartphones

Ændringer af medarbejdere betyder ikke ekstraregninger

Det siger vores kunder:


Har du lyst til at se et lille udpluk af vores eksisterende kunder og høre om deres oplevelser og erfaringer med os som leverandør eller om systemets funktioner - så er du meget velkommen til at give dem et ring.

Odoo - Sample 1 for three columns

Mikael Olesen – Direktør Combino Spedition ApS - 75500122

"Tidligere havde vi et traditionelt telefon-omstillingsanlæg. I vores branche går det rigtigt stærkt, så vi havde brug for en driftsikker og fleksibel telefoniløsning, der integrerer mobil og PC.

Valget faldt på VK DATA, som leverede en skræddersyet omstillingsløsning med mobiltelefoner inkluderet, og via vores egen online adgang til telefoniløsningen er det blevet meget lettere at kunne foretage ændringer. – og at vi så også sparede mange penge på telefoni budgettet er en god sidegevinst."

Odoo - Sample 2 for three columns

Marcel Wendicke – Direktør Hotel Tønderhus - 74722222

"Vi har valgt en moderne og fleksibel telefoniløsning fra VK DATA. De har klaret alt fra start til slut og endvidere sørget for, at vi har fået fibernet og dermed også er up to date med hastighed over hele hotellet. Vi valgte VK DATA som leverandør af vores IT, da vores gæster, både erhverv og privat, stiller store krav til trådløs netværk og den expertise har VK DATA. Vi tilbyder gæsterne det bedste af det bedste, og et af konkurrence parametrene for os er, at kunne tilbyde et trådløs netværk der bare virker. Vi har nu et professionelt trådløs netværk som kan fjernkontrolleres af VK DATA’s teknikere. Så kan vi koncentrere os om vores gæster."

Odoo - Sample 3 for three columns

Martin Iversen - Direktør enjoy resorts - 73738000

"Vi har opnået en langt højere grad af effektivitet og fleksibilitet imellem de to afdelinger og hovedkontoret efter installationen af IP telefoni. Det forhold, at mobiltelefoner integreres i telefonanlægget betyder meget for dagligdagen. Skiftet til IP-telefoni har været uproblematisk og meget nemmere end forventet, idet samtlige gamle telefonnumre fortsætter uændret og VK DATA har klaret det praktiske, så det har været let at skifte. Vi har herudover opnået en betydelig besparelse og skiftet har været væsentligt nemmere end forventet. Vi har fået stor hjælp fra VK DATA, som har rådgivet og installeret IP telefonien."

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud