7373 8888

Opstartsmøde

Vi starter altid med at afholde et møde, hvor vi afstemmer forventninger til de behov virksomheden har. Det kan være et telefon møde, et online møde eller et fysisk møde i jeres virksomhed.

Her vil vi gennemgå de udfordringer I har i dag i jeres nuværende økonomisystem, og kan derudfra give jer svar på, om Odoo er det rigtige system at arbejde videre med.

Vi vil typisk have 1-2 rådgivere med til mødet og det anbefales, at virksomheden tager beslutningstagere og relevante personer fra organisationen som Odoo får påvirkning på.

Odoo billede og tekstblok

Implementering

Når vi har afklaret dine behov og fundet Odoo egnet til at styre din virksomhed, hjælper dig videre med en Odooløsning, uanset om du er en nystartet virksomhed eller kommer fra en et økonomisystem / regnskabsprogram som f.eks. Microsoft Dynamics C5/NAV/AX, e-conomics, Visma, SAP eller et andet licensbaseret system.

Odoo er bygget op omkring Apps. Dvs. at du kan starte med de Apps der er vigtige for dig at komme i gang med.

Du kan se en oversigt over mulige Apps som nemt kan installeres når der opstår behov for det.

Vi installerer Odoo for dig med de aftalte Apps, som du ønsker at bruge i din virksomhed. Vi opretter også de brugere, som skal på. Så er Odoo klar til brug. 

Der vil ofte være særlige krav, som ikke er med i standardopsætning. Vi tilretter og udvikler Odoo efter de opstillede krav du måtte have i netop din virksomhed. Det gælder også opsætning af rapporter.

Vi kommer oftest ud i virksomheden, hvor vi opsætter Odoo efter dine ønsker og behov. Vi sætter Odoo i drift og underviser dine medarbejdere i, hvordan det hele fungerer.

Løbende dialog og opfølgning

Du vil løbende have en dialog med den eller de konsulenter der er blevet tilknyttet din virksomhed. Det sikre en dynamisk process og da verden hele tiden forandre sig, vil der være tilretninger og justeringer løbende.

Så har du spørgsmål eller har brug for hjælp, så er vi der for at hjælpe dig.

Odoo text and image block

ØNSKER DU AT PRØVE EN ODOO ENTREPRISE?

Vi tilbyder en fuld version af Odoo Enterprise, som du frit kan bruge i 30 dage - helt gratis - ingen begrænsninger.

Herefter kan du beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med Odoo Entreprise. Det er nemt og ligetil.

Vi ringer selvfølgelig til dig i perioden for at spørge, om du har spørgsmål eller ønsker en online gennemgang.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du blive kontaktet snarest muligt af en af vores konsulenter på Odoo.

Book et

uforpligtigende møde

om Odoo

             
Send