facebookpixel
 
7373 8888

Har du brug for:

En enkel menustruktur?

Få og enkle skabeloner?

Få funktioner?

Rådgivning og forslag til at komme i gang?

Hvad er en simpel hjemmeside?

Det er ikke altid at behovet er så stort - men dog er det alligevel vigtigt, at være synlig på internettet. Dertil er det ikke den forkromede løsning der skal til, men et let, søgevenligt, præsentabelt og enkelt layout og udtryk, som kunderne bliver optaget af.

Har du en ide til, hvad du gerne vil fortælle dine nuværende og potentielle kunder?

Hvis ja

 

  • Så lad os mødes og se på dine ideer. Vi har en dygtig grafiker, der tager udgangspunkt i dine ideer og tanker, og derfor laver et unikt design, der selvfølgelig harmonerer med dine grundværdier og det dit logo gerne vil signalere - så der altid er en rød tråd.                         

Hvis nej

 

  • Hvis nej - så lad os mødes alligevel og lave lidt brainstorm, og få nogle gode ideer sammen. Vi har flere års erfaring og mange projekter bag os, som kan være nyttig viden og inspiration til, hvad er vigtigt og hvor er der nogle faldgruber. Det gør din investering det hele værd.

Mange af vores hjemmesider har endvidere tilknyttet vores e-mail marketing værktøj, som er et yderst godt værktøj til branding, slagtilbud og etablering af en loyal kundegruppe.

For at give et billede af og ide til, hvad en mindre hjemmeside er og typisk består af, har vi nedenfor listet 3 referencer. Se hele sitet ved at klikke på logoet.

Pris incl. rådgivning, design og programmering for en hjemmeside uden indhold kan ligge mellem 5.000 - 10.000 kr. alt efter specifikke krav.


Se her et par eksempler på en enkel hjemmeside:

Odoo - Sample 2 for three columns 

Odoo - Sample 3 for three columns 

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud