Minimum Requirements:
|
The company is aware of catering consumption, but it is not a focus on sustainability.
|
Action: |
Outcome: |
Der tilbydes i virksomheden frugtordning og ved julefrokoster og sommerfest, prøver vi på at være bevidste om indkøb af mad, så der ikke forekommer madspild |
Der er plads til forbedringer, i form af valg af leverandør |
Efficiency:
|
The company focuses on reducing food waste and buying less meat, which also results in lower climate impact.
|
Action: |
Outcome: |
Der indkøbes frugt efter hvor mange der er på arbejde og der er fokus på ikke at handle mere end nødvendigt ved firmafester. Er der left over, tilbydes medarbejdere at få noget med hjem, samt det der kan nedfryses, bliver frosset ned og tilbudt på senere tidspunkt. |
Der tænkes over at nedsætte madspild i virksomheden og der ses ikke umiddelbart løsninger til mere effektiv indsats |
Sustainable Solutions:
|
The company has no food waste and buys organic where possible. The company is aware of the climate impact of their catering and works towards minimizing it.
|
Action: |
Outcome: |
Virksomheden er meget bevidst om madspild og derfor tilbydes der ikke kantineordning. Der handles økologisk hvor det er muligt. Frugten fra haven benyttes også til de ansatte. De ansatte tilbydes ligeledes at tage frugt med fra haven. |
Der er ikke umiddelbart plads til forbedringer |
Sustainable Growth:
|
All catering is at least organic, preferably biodynamic, seasonal, and supports diverse wildlife. All food scraps and waste are turned into nourishment and energy.
|
Action: |
Outcome: |
Da der i virksomheden kun er frugtordning, er der ikke fokus på dyreliv. Madrester sorteres i beholder for dette. |
Hvis der var madordning, ville der skulle sættes mere fokus på dette. |
|