Minimumskrav:
|
Virksomheden er bevidst om forplejningsforbrug, men det er ikke et bæredygtighedsfokus.
|
Action: |
Outcome: |
Der tilbydes i virksomheden frugtordning og ved julefrokoster og sommerfest, prøver vi på at være bevidste om indkøb af mad, så der ikke forekommer madspild |
Der er plads til forbedringer, i form af valg af leverandør |
Effektivitet:
|
Virksomheden har fokus på at nedsætte madspild og købe mindre kød, hvilket også medfører lavere klimabelastning.
|
Action: |
Outcome: |
Der indkøbes frugt efter hvor mange der er på arbejde og der er fokus på ikke at handle mere end nødvendigt ved firmafester. Er der left over, tilbydes medarbejdere at få noget med hjem, samt det der kan nedfryses, bliver frosset ned og tilbudt på senere tidspunkt. |
Der tænkes over at nedsætte madspild i virksomheden og der ses ikke umiddelbart løsninger til mere effektiv indsats |
Bæredygtig vækst:
|
Virksomheden har intet madspild og køber økologisk hvor muligt. Virksomheden kender klimabelastningen af deres forplejning og arbejder mod, at den er så lav som mulig.
|
Action: |
Outcome: |
Virksomheden er meget bevidst om madspild og derfor tilbydes der ikke kantineordning. Der handles økologisk hvor det er muligt. Frugten fra haven benyttes også til de ansatte. De ansatte tilbydes ligeledes at tage frugt med fra haven. |
Der er ikke umiddelbart plads til forbedringer |
Holdbare løsninger:
|
Al forplejning er som minimum økologisk men fortrinsvis biodynamisk, sæsonbetonet og støtter et mangfoldigt dyreliv. Alle madrester og madaffald bliver til næring og energi.
|
Action: |
Outcome: |
Da der i virksomheden kun er frugtordning, er der ikke fokus på dyreliv. Madrester sorteres i beholder for dette. |
Hvis der var madordning, ville der skulle sættes mere fokus på dette. |
|