VK DATA ApS kan fejre 25 års jubilæum

Onsdag den 1. maj fra kl. 12.00 - 17.00

I 25 år har VK DATA været med til at hjælpe virksomheder med at sikre stabil drift og opnå strategiske mål i forhold til deres IT infrastruktur.

VK DATA hjælper alle former for virksomheder der har brug for effektivisering og overblik. Vi har gennem årene flyttet fokusområde fra at være en traditionel PC og IT leverandør, til at have stort fokus på ERP virksomhedssystemet Odoo, der er et fuldt integreret system med CRM, salg, website, webshop, nyhedsbrev, finans, lager, produktion og meget mere. Det vil sige, at der ikke længere er behov for at kunne flere forskellige systemer, men nu kan vi koncentrere os om et system der kan det hele.

"Vores forretningsfilosofi har siden firmaets start været, at implementere optimale og værdiskabende løsninger og rådgivning til vores kunder. Derfor starter vi med at afdække kundens behov gennem en grundig behovsanalyse. Derefter leverer vi en tilpasset og fleksibel løsning, som er til at vokse med og som giver værdi for pengene - ikke kun på kort, men også på lang sigt. Og jeg er stolt af at sige, at vores team lever op til dette hver dag" - udtaler Visti Kristensen, direktør i VK DATA.

”Odoo er et unikt produkt på mange områder og lige det vi har ledt efter i alle de 25 år vi har eksisteret. Vores evne til at tilpasse os de behov virksomhederne har, har gjort, at vi den 1. maj kan fejre 25 års jubilæum. Vi laver stadigvæk traditionelle IT opgaver. Og det glæder os, at vi kan holde vores teknikerelev godt beskæftiget og opretholde vores viden på områder som netværk, hosting, IP telefoni, backup og sikkerhed, som jo også er vigtigt, når vi gerne vil være totalleverandør ”, siger direktør Visti Kristensen.

I 1994 startede Visti Kristensen VK Teknik og Data, med det formål at levere de bedste IT løsninger og softwaresystemer til danske virksomheder.

Gennem årerne har firmaet ændret navn og udvidet sin medarbejderstab fra 2 til 8 medarbejdere og geografisk dækker vi hele Danmark. I 2010 opkøbte Visti Kristensen et firma i Colombo på Sri Lanka, hvor der i dag sidder 8 medarbejdere og udvikler i Odoo. Både for danske og lokale virksomheder.

Vi har implementeret løsninger til små- og mellemstore virksomheder, men hjælper også nystartede virksomheder. Firmaet er vokset i takt med den rivende udvikling indenfor IT og virksomhedernes stigende krav til professionel rådgivning og løsninger. 

Fremtiden ser lys ud og vi glæder os til at udvide forretningen med nye medarbejdere og kunder. Bare i april har vi allerede ansat 2 personer og vi ser mange udviklingsmuligheder for VK DATA og Odoo, slutter Visti Kristensen


 VK DATA Odoo Gold Partner

Kom og fejre dagen med os

Vi glæder os til at se dig til åbent hus onsdag den 1. maj kl. 12.00 - 17.00.

Vi holder det i egne lokaler på Bønderbyvej 21, 2670 Tønder.

Vel mødt til en festlig dag.

EDI til odoo
Levere og modtage EDI i Odoo