CSR & VerdensmålVi arbejder hver dag på at sikre os, at vores ledelse, medarbejdere og kunder kan føle sig sikre på, at vi tager gode valg. Derfor ønsker vi også at gøre det nemmere tilgængeligt for vores kunder at arbejde med bæredygtige og etisk korrekte mål.

Verdensmål til hverdagsmål

Hos VK DATA arbejder vi sammen om at gøre Verdensmål til hverdagsmål. Vi går meget op i at fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle - hvilket netop er fokus i FN's 8. Verdensmål. Vi ved hvor vigtigt det er at have klare og bæredygtige mål, og vi stræber derfor efter at have en transparent kommunikation med vores kunder, sådan at de ved, at vi forsøger at træffe de bedste valg i forholdt til de 17 mål. 

Vi hjælper også gerne din virksomhed med at sætte fokus på FN's Verdensmål med vores SDG Verdensmål-app

Vi kan selvfølgelig ikke alene opnå gode resultater i vores arbejde med socialt ansvarlige løsninger, derfor er vi afhængige af gode partnerskaber med vores leverandører, vores kunder og vores medarbejdere. På tværs af virksomheden, både i Danmark og på Sri Lanka, har vi medarbejdere, der er passionerede og tager ansvar i deres respektive arbejdsområder på daglig basis. Summen af de små daglige intentioner og handliner er det, der virkelig gør en forskel.  

Odoo • Et billede med en tekst