SMV:DIGITAL Certificeret

Vi er hos VK DATA ApS SMV:Digital certificeret.
Det betyder for dig, at vi kan rådgive dig og 
din virksomhed om digital omstilling, eller til at styrke dit online salg.

 Kontakt os

 

Om SMV:Digital
SMV:Digital hjælper virksomheder med digitale projekter 

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets 
E-Handelscenter. Programmet indeholder en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, innovative sprint-forløb, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Læs om tilskud på 25.000 kr. til privat rådgivning

Læs om tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning.  

SMV:Digital indeholder: 

Tilskud til privat rådgivning

Du kan ansøge om tilskud til indkøb af privat uvildig rådgivning til at  hjælpe med digitale omstilling eller til at styrke dit online salg.
Rådgivningen kan bestå af afdækning af potentialet for investering i n y teknologi og hjælp til at sikre en effektiv implementering af ny  digital teknologi.


Vejledning om online salg og regulering i EU

Få overblik over de vigtigste regler for e-handel til andre EU-lande,  herunder  forbrugerregler, markedsførings-regler,  forbrugerregler, markedsføringsregler, cookiereger samt  krav til selve produktet.

Sprint:Digital

Som deltager i Sprint:Digital vil du med hjælp fra førende sprintkonsulenter få sat kurs mod en effektiv digital transformation. På et sprint, som strækker sig over fem sammenhængende dage, kan du få testet, om din virksomhed er på rette spor med de digitale skridt, I allerede har taget eller få identificeret den optimale digitaliseringsløsning for jer.

Hjælp til at håndtere urimelig konkurrence

Oplever du urimelig konkurrence på de globale markedspladser? Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen styrker som led i programmet håndhævelsen af potentielle konkurrencesager, hvor danske SMV’er oplever at blive presset i konkurrencen af store digitale virksomheder.

Kompetenceudvikling for ledere

Digital Ledelseskultur er et kompetenceudviklende forløb, der klarlægger dit og din virksomheds behov, identificerer konkurrencen, viser dig værdien af digitalisering og skubber dig i gang og instruerer og kompetenceudvikler dig, så du efter endt forløb selv er mere end køreklar.

Start ehandelseksport med Trade Council

Globale online markedspladser har givet danske virksomheder adgang til et stort antal nye markeder med stort potentiale. Med Trade Councils E-EXPORT-program kan du få hjælp til international e-handel og få overblik over muligheder og faldgruber.

Tilskud på 25.000 kr. til privat rådgivning til digital omstilling til din virksomhed

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling eller styrket e-handel?

I SMV:Digital kan du søge om et tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at realisere dine digitale ambitioner. 

Tilskuddet på 25.000 kr. er særligt for dig, der oplever udfordringer i forbindelse med at tage det næste digitale skridt. Det kan eksempelvis skyldes manglende inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med en digital omstilling inden for et specifikt område eller ved hjælp af en ny teknologi.

Du forventes ikke at have et færdigt formuleret digitalt projekt, men har måske identificeret et område, hvor du har brug for hjælp til at afdække muligheder, udfordringer og behov for rådgivning for at indfri et digitaliseringspotentiale.

Eksempler på områder inden for digital omstilling/automatisering, der kan søges rådgivning til:

 • Forretningssystemer – ERP/MRP
 • Ledelse IT - MES/MIS
 • Produktionsoptimering - analyse og effektivisering af forsyningskæden
 • Systematisk kundebearbejdning - CRM

Workshop og tilskudsvoucher på 25.000 kr. til rådgivning inden for digital omstilling

Får du tilskud på 25.000 kr., kombineres dette med deltagelse på en workshop om digital omstilling. Workshoppen skal inspirere og hjælpe dig til at blive helt skarp på, hvor din virksomhed har brug for rådgivning, og hvem der er den rette rådgiver. 

Indhold på en workshop

 • Masterclass-oplæg med introduktion til centrale begreber inden for temaet
 • Inspiration via virksomhedscases
 • Sparring med ligesindede virksomheder
 • Hjælp til afklaring og prioritering af konkrete indsatsområder, hvor en rådgiver kan hjælpe  
 • Hjælp til at finde relevant rådgiver.

Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning til digital omstilling i din virksomhed

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling? Her kan du ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, at digitalisering kan hjælpe dig med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre din virksomhed, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Dit projekt kan have en afklarende karakter, hvor du fx ønsker at identificere, hvilke løsninger der er relevante for at løse din konkrete udfordring eller identificerede potentiale og hvad business casen er ved at investere.

Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så du er sikker på at du indkøber præcist det som du har brug for og bedst muligt høster gevinsterne ved din digitale investering.


Eksempler på områder inden for digital omstilling/automatisering, der kan søges rådgivning til:

 • Forretningssystemer - ERP / MRP
 • Ledelse IT - MES/MIS
 • Produktionsoptimering - analyse og effektivisering af forsyningskæden
 • Internet of Things og cloud teknologi
 • Big Data / Business Intelligence - dataanvendelse
 • Systematisk kundebearbejdning - CRM
 • Robotteknologi inkl. software robotter - RPA
 • Kvalitet, måleudstyr og sensorik
 • Avanceret materialeteknologi inkl. 3Dprint
 • Digital sikkerhed

Siden efteråret 2019 har det været muligt at søge tilskud til rådgivning specifikt for at styrke virksomhedens digitale sikkerhed. Uanset størrelsen og typen af din virksomhed er det en god idé, at du indtænker it-sikkerhed i de daglige processer. Så længe din virksomhed gør brug af netbank, fakturerer, har et kundekartotek, sælger varer på nettet eller gemmer et dokument på computeren, vil sikkerhed være relevant.

Få overblik over de vigtigste regler for e-handel til andre EU-lande

VK DATA kan hjælpe dig med at skabe et overblik over, hvilke regler for e-handel til andre EU-lande man som virksomhed skal være særlig opmærksom på. Når det gælder e-handel, er det vigtigt både at kende til EU-regler og nationale regler i de enkelte lande. Det kan blandt andet være forbrugerregler, markedsføringsregler, cookieregler samt krav til selve produktet. Vi kan blandt andet hjælpe med at tage kontakt til relevante myndigheder i andre EU-lande for at få afklaret, hvilke nationale regler du skal leve op til i det pågældende land.

Tilbuddet er målrettet e-handelsvirksomheder, som ønsker at komme ud over grænserne i EU og sælge til forbrugere i andre EU-lande.

Du er altid velkommen til at kontakte salg@vkdata.dk med dine spørgsmål, eller udfylde nedenstående formular for at høre mere om SMV:Digital. 

SMV:Digital hjælper virksomheder med digitale projekter

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets E-Handelscenter. Programmet indeholder en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, innovative sprint-forløb, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Vil du vide mere om dine muligheder i SMV:Digital?
Udfyld kontakt formularen til højre, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.