Hvem er VK DATA? ​Opstarten af VK ​DATA ApS


Da internettet for alvor begyndte at få fart på i Danmark, startede vi vores IT-virksomhed, nu kaldet VK DATA ApS. De to første bogstaver, VK, står for Visti Kristensen, som er grundlægger samt direktør for firmaet. 

Visti Kristensens interesse for elektronisk databehandling (EDB) startede på hans job hos en VVS grossist, hvor han stod for at udvikle systemer og kalkulationer. Herfra var der ikke langt til, at han fandt det spændende nok til, selv at starte en virksomhed med EDB. Virksomheden startede med at sælge hardware, men i takt med internettets hastige udvikling, udviklede VK DATA sig fra kun at sælge hardware til også at sælge økonomisystemer som C4, C5 og Winkompas3, netværk, webløsninger mm.


VK DATA ApS har hovedkontor i Tønder, hvor størstedelen af vores ansatte i Danmark arbejder
Odoo, odoo belgien, vkdata odoo

VK DATA og Odoo 


I 2011 erfarede vi, at flere og flere kunder efterspurgte mere end bare økonomisystemer. De efterspurgte i stedet et system, der kunne understøtte webshops og CRM-systemer. I vores søgen efter et system, som VK DATA ville kunne stå inde for, opdagede vi ERP-systemet Odoo, der dengang var programérbart, men i dag er verdens største Open Source ERP-system. Vi har udviklet på Odoo lige siden og har i dag 30 in-house Odoo certificerede konsulenter og programmører, som hver dag arbejder med implementering og udvikling af Odoo for vore kunder. 

Vi har gennem flere års erfaring forstået, at systemer, såvel som ansatte skal kunne kommunikere på tværs af afdelinger for at have en effektiv arbejdsgang. De fleste virksomheder ønsker at blive digitaliserede og har udviklet sig til at være mere komplekse, hvilket gør det sværere for dem at holde overblik.
Vi har efter mange års arbejde og erfaring med økonomisystemer og drift af forretning valgt Odoo som ERP-system, fordi vi mener, at det er det bedste på markedet. Odoo ERP opfylder nemlig de krav, som moderne og komplekse virksomheder har til deres virksomhedssystem: At deres ERP-system kan udvikles og vokse i takt med dem. 


Vi glæder os til at hjælpe flere virksomheder i en let overgang til brugen af Odoo, samt øvrige IT-løsninger, gennem vores rådgivning og undervisning.Læs mere om Odoo ERP-system her 

NISUS Solutions


I 2010 var VK DATA i rivende udvikling, og flere kunder efterspurgte bedre webdesigns til deres virksomheder og webshops. Visti kontaktede derfor en bekendt, som havde virksomhed på Sri Lanka, og som kunne lave det grafiske arbejde til hjemmesider derfra. Kontakten endte med at føre til, at Visti først købte halvdelen af virksomheden på Sri Lanka, kaldet NISUS Solutions, på betingelse af at den ansatte, der var i virksomheden, ville fortsætte. Efter kort tid blev det dog klart at det var bedre at overtage virksomheden helt.

Virksomheden har den dag i dag 12 ansatte, hvoraf den førnævnte ansatte stadig arbejder for os og i dag er medejer af NISUS. Efter 4-5 år begyndte NISUS at fokusere på Odoo, og ikke kun webdesign, hvor vi nu har Odoo certificerede konsulenter og udviklere på Sri Lanka, der primært laver Odoo og webrelateret opgaver.

Alle vores medarbejdere på Sri Lanka har vi selv rekrutteret. De følger samme adfærdskodeks som resten af VK DATA, og arbejder ligeledes under samme vilkår. 

Besøg NISUS​​​​​​


Odoo på sri lanka, Odoo med nisus og VK DATA

Nogle af VK DATAs vigtigste værdier er blandt andet at skabe værdi, vækst, stabilitet og sikkerhed for din virksomhed , sådan at du kan vækste med overblik og glade medarbejdere . Det ønsker vi blandt andet at gøre gennem højt teknologisk niveau i vores valg af produkter , samt ved at sikre høj faglighed hos vores medarbejdere

Kont​​akt ​​​​​​os i dag hvis du ønsker en uforpligtende snak om din virksomheds potentiale for vækst med VK DATA som din partner. 

For direkte kontakt kan du ringe på +45 7373 8888 

Blogopslag fra VK DATA


Din Dynamiske Snippet vil blive vist her... Denne besked vises, fordi du ikke angav både et filter og en skabelon at bruge.