7373 8888

Hvorfor vælge Odoo?

Fordi Odoo nok er verdens mest fleksible økonomisystem!


Odoo kan styre hele din virksomhed i ét system, hvilket gør det meget fleksibelt og overskueligt at arbejde med - for alle i din virksomhed.

Sagt med få ord - du får glade brugere.

Odoo bygger på én database, så du har alle data samlet ét sted.

Grundlæggende er det et økonomisystem eller et ERP system. Det kan ud over det mest basale som finans også håndtere lagerstyring og produktionsstyring, der passer de fleste virksomheders behov. VK DATA's rådgivere og konsulenter har specialiseret sig i lagerstyring og produktionsstyring og har stor erfaring på området, så både rådgivning og opsætning giver den helt rigtige løsning for din virksomhed.

Komplet løsning til alle typer af virksomheder


Odoo er et online økonomisystem, og er baseret på Open Source.

Odoo dækker alle virksomhedens arbejdsområder:

Odoo kan anvendes af små virksomheder, men også til de større koncerner og organisationer. Odoo er nemt at bruge i en lille virksomhed, men kan også håndtere store komplekse opgaver indenfor produktion og lagerstyring, og der er sjældent en opgave der er for stor at løse med Odoo.


Mange brancher og brugere har testet og gennemprøvet Odoo


Odoo benyttes allerede af mere end 3 mio. brugere fordelt på virksomheder fra mange forskellige brancher i mere end 120 lande. De fleste har prøvet at arbejde med et af de store økonimisystemer som Navision eller SAP og har oplevet, hvordan man er låst af komplekse, ufleksible løsninger, lange bindinger og dyre licenser der kan være svære at komme ud af, når man først er begyndt.


Odoo text and image block
Odoo image and text block

Sprog og udvikling af Odoo


Vores Odoo løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke og mulighed for løsninger mod de mest gængse danske systemer.

Har din virksomhed specielle behov, har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling, som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler. 


Hvad med licenser?

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale, hvor programmerne opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. I Odoo betaler du dog kun for de brugere og de Apps du har og anvender. Det sikre en meget billigere løsning og giver tryghed omkring Open Source.

Mere end 3 mio. brugere på Odoo

Skal du være den næste?

Vil du vide mere?

Send os en mail ved at udfylde webformularen til højre eller ring til os på 7373 8888.

Vi sidder klar til at snakke med dig om dine muligheder om Odoo.

Book et

uforpligtigende møde

om Odoo

             
Send