facebookpixel
  • 73738888
  •  
  • info@vkdata.dkVK DATA kan hjælpe dig med effektivisering og overblik


Vi hjælper virksomheder der har brug for effektivisering og overblik.

Vi starter med at afdække de egentlige behov gennem vores ekspertteam på 17 medarbejdere, som alle har et oprigtigt ønske om at hjælpe.

Derefter leverer vi en tilpasset og fleksibel løsning med Odoo, som er til at vokse med og som giver  værdi for pengene  - ikke kun på kort, men også på lang sigt. 

Vi har base i Tønder, Kolding og Odder med teknisk udvikling i både Danmark og på Sri Lanka, sikrer vi dig en professionel samarbejdspartner fra start til slut.

Komplet løsning til alle typer af virksomheder

Odoo er baseret på Open Source og er et online ERP system der dækker alle virksomhedens arbejdsområder – fra økonomi og salg til CRM, projektstyring, produktion, indkøb, HR og meget mere. 

Odoo kan tages i brug fra små virksomheder til de største koncerner og organisationer. Nemt at bruge i en lille virksomhed, men Odoo håndterer også meget komplekse datamængder, og ingen opgave er for stor at løse med Odoo.

Masser af brancher har testet og gennemprøvet Odoo


Odoo benyttes allerede af tusindvis af virksomheder fra vidt forskellige brancher i mere end 120 lande. Næsten alle har prøvet at arbejde med et af de store ERP systemer og har her oplevet, hvordan man er låst af ufleksible løsninger, lange bindinger og dyre licenser. Kom med i en stærk bevægelse, der vil gøre op med denne tankegang.


Odoo text and image block
Odoo image and text block

Hvad med implementeringen?  

Vi hjælper dig gerne videre med en Odoo løsning, uanset om du skal starte ny virksomhed eller kommer fra en nuværende ERP løsning som f.eks. Microsoft Dynamics C5/NAV/AX, e-conomics, Visma, SAP eller et andet licensbaseret system.

Vi installerer Odoo for dig med de Apps, som du ønsker at bruge i din virksomhed. Vi opretter også de brugere, som skal på. Så er Odoo klar til brug. 

Der vil ofte være særlige krav, som ikke er med i standardopsætning. Vi tilretter og udvikler Odoo efter de opstillede krav du måtte have i netop din virksomhed. Det gælder også opsætning af rapporter.

Vi kommer oftest ud i virksomheden, hvor vi opsætter Odoo efter dine ønsker og behov. Vi sætter Odoo i drift og underviser dine medarbejdere i, hvordan det hele fungerer.

Hvad med hosting af Odoo?

Vores Odoo-løsninger hostes i et dansk hostingcenter med alle nødvendige certificeringer og revisor erklæringer. Løsningerne hostes, så man kun betaler hosting for de moduler der anvendes. Vi tilbyder naturligvis komplet håndtering af backup og supplerende systemer som. f.eks mail og web.


Hvad med licenser?

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale, hvor programmerne opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. Dette giver tryghed omkring Open Source og kan omfatte både standard moduler og special tilretninger.

 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Sprog og udvikling af Odoo


Vores Odoo løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke og mulighed for løsninger mod de mest gængse danske systemer.

Har din virksomhed specielle behov, har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling, som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler.

Du kan under menupunktet Odoo læse meget mere om, hvad Odoo kan gøre for dig og din virksomhed.

Er du dog allerede nu klar til at få en snak om dine behov og få lavet en virksomhedsanalyse, så ring til os på 7373 8888, klik på "ring-mig-op" knappen eller "bestil en demo" og udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer. 

Mere end 4 mio. brugere på Odoo

Skal du være den næste?

Vil du vide mere?

Send os en besked - du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

(Beskyttelse af dine personoplysninger er vigtigt for os. Vi deler ikke dine oplysninger med andre)

Send

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud