• 73738888
  • info@vkdata.dk

Vores referencer


Hvad er Odoo?


Virksomhedsløsningen Odoo er baseret på Open Source og er et online system til alle former for virksomheder. Det er et såkaldt ERP system - det kan dog meget mere.

Med Odoo kan du vælge de Business Apps du har brug for og lave den løsning du og din virksomhed har behov for. Hverken mere eller mindre. Odoo er yderst fleksibelt og kan sammensættes lige efter dine behov .

Hvad med implementeringen?  

Vi hjælper dig gerne videre med en Odoo løsning, uanset om du skal starte ny virksomhed eller kommer fra en nuværende ERP løsning som f.eks Microsoft Dynamics C5/NAV/AX, e-conomics, Visma, SAP eller andet licensbaseret system.

Hvad med hosting af Odoo?

Vores Odoo løsninger hostes i et dansk hostingcenter med alle nødvendige certificeringer og revisor erklæringer. Løsningerne hostes, så man kun betaler hosting for de moduler der anvendes. Vi tilbyder naturligvis komplet håndtering af backup og supplerende systemer som. f.eks mail og web.

Hvad med licenser?

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale, hvor programmerne opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. Dette giver tryghed omkring Open Source og kan omfatte både standard moduler og special tilretninger.

VK DATA ApS har siden 1994 leveret over 100 virksomhedsløsninger til flere forskellige brancher over hele Danmark. Vi har stor og bred erfaring med små som store løsninger, avancerede brancheløsninger og enkle løsninger til små virksomheder.

Odoo features

Bogholderi, Omkostningsstyring, Fakturering, Ordrestyring og Håndtering

Projektstyring, Lagerstyring, Produktionsstyring

CRM, Point Of Sale (POS), Tilbud og Abonnementsstyring

Webshop, Blog, Livechat

Nyhedsbreve, Lead-generering, Events, Spørgeskemaer, Chatforum

Personale, Lønstyring, Timesedler

Sprog, udvikling mm.


Vores Odoo løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke og mulighed for løsninger mod de mest gængse danske systemer.

Har din virksomhed specielle behov, har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling, som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler.

Du kan under menupunktet Odoo Business Apps læse meget mere om hvad Odoo kan gøre for dig og din virksomhed.

Er du dog allerede nu klar til at få en snak om dine behov og få lavet en virksomhedsanalyse, så ring til os på 73738888 eller klik på "ring-mig-op" knappen eller "bestil en demo" og udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer. 

Odoo ERP

50.000+ virksomheder bruger Odoo Business Apps

Skal du være den næste?

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud