facebookpixel
 
7373 8888

Hvorfor vælge Odoo?

Fordi Odoo nok er verdens mest fleksible økonomisystem!


Odoo kan styre hele din virksomhed i ét system, hvilket gør det meget fleksibelt og overskueligt at arbejde med - for alle i din virksomhed.

Odoo bygger på én database, så du har alle data samlet ét sted.

Grundlæggende er det et økonomisystem eller et regnskabsprogram. Det kan bl.a. håndtere lagerstyring og produktionsstyring der passer de fleste virksomheders behov. VK DATA's rådgivere og konsulenter har specialiseret sig i lagerstyring og produktionsstyring og har stor erfaring på området, så både rådgivning og opsætning giver den helt rigtige løsning for din virksomhed.

Komplet løsning til alle typer af virksomheder


Odoo er et online økonomisystem, og er baseret på Open Source.

Odoo dækker alle virksomhedens arbejdsområder:

Odoo kan tages i brug fra små virksomheder til de største koncerner og organisationer. Nemt at bruge i en lille virksomhed, men Odoo håndterer også meget komplekse datamængder, og ingen opgave er for stor at løse med Odoo.


Masser af brancher har testet og gennemprøvet Odoo


Odoo benyttes allerede af tusindvis af virksomheder fra vidt forskellige brancher i mere end 120 lande. Næsten alle har prøvet at arbejde med et af de store økonimisystemer og har her oplevet, hvordan man er låst af ufleksible løsninger, lange bindinger og dyre licenser.


Odoo text and image block
Odoo image and text block

Sprog og udvikling af Odoo


Vores Odoo løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke og mulighed for løsninger mod de mest gængse danske systemer.

Har din virksomhed specielle behov, har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling, som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler. 


Hvad med licenser?

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale, hvor programmerne opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. I Odoo betaler du dog kun for de brugere og de Apps du har og anvender. Det sikre en meget billigere løsning og giver tryghed omkring Open Source.

Mere end 3 mio. brugere på Odoo

Skal du være den næste?

Vil du vide mere?

Send os en mail ved at udfylde webformularen til højre eller ring til os på 7373 8888.

Vi sidder klar til at snakke med dig om dine muligheder om Odoo.

Book et

uforpligtigende møde

om Odoo

             
Send