Hvorfor vælge Odoo?

Fordi Odoo nok er verdens mest fleksible ERP system!


Odoo kan styre hele din virksomhed i  ét system, hvilket gør det meget fleksibelt og overskueligt at arbejde med - for alle i din virksomhed, både på arbejdspladsen og hjemmefra.

Odoo bygger på én database, så du har alle data samlet ét sted og der er ikke brug for dyre integrationer. Du kan det meste i Odoo.

Hvad er et ERP system? (Enterprise Resource Planning) er grundlæggende et regnskabsprogram eller et økonomisystem, hvor hele den grundlæggende del der skal til for at drive en virksomhed samles. Odoo ERP system kan ud over det mest basale som finans, salg og fakturering, bl.a. også håndtere CRM, website, webshop, lagerstyring og produktionsstyring, der passer de fleste virksomheders behov.

I Odoo er alt sammen samlet i et ERP-system.

VK DATA's rådgivere og konsulenter har  specialiseret sig i lagerstyring og produktionsstyring og har stor erfaring på området, så både rådgivning og opsætning sikre den helt rigtige løsning for din virksomhed.

Se de mest brugte Apps i Odoo


Vi installere kun de Apps du har brug for - altid mulighed for udvidelse af flere funktioner

Odoo er et online ERP system, og er baseret på Open Source.

Odoo dækker virksomhedens arbejdsområder.


VK DATA implementerer Odoo ERP system i Danmark, medarbejder

VK DATA implementerer Odoo i Danmark

Odoo benyttes allerede af mere end 4 mio. brugere fordelt på virksomheder fra mange forskellige brancher i mere end 120 lande. 

VK DATA har i dag 17 medarbejdere der alle arbejder med Odoo og de fleste med flere års erfaring med enten salg, implementering, programmering og/eller support. Det giver dig som kunde tryghed og flere muligheder for at blive hjulpet godt videre.

De fleste har prøvet at arbejde med et af de store økonomisystemer som Navision eller SAP og har oplevet, hvordan man er låst af komplekse, ufleksible løsninger, lange bindinger og dyre licenser der kan være svære at komme ud af, når man først er begyndt.

Odoo er Open Source og bygger på ideen om, at koden skal være åben, så det er muligt selv at lave de tilretninger der passer ens virksomhed.

Sprog og udvikling af Odoo


Vores Odoo ERP løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke.

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale, hvor Odoo opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. I Odoo betaler du dog kun for de brugere og de Apps du har og anvender.

Har din virksomhed specielle behov, har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling, som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler. 


VK DATA implementerer Odoo ERP system i Danmark

Mere end 4 mio. brugere på Odoo. Skal du være den næste?

BESTIL EN GRATIS DEMO AF ODOO

Vi tilbyder en fuld version af Odoo Enterprise, som du frit kan bruge i 30 dage - helt gratis - ingen begrænsninger.

Det kan være svært at overskue alt det Odoo kan, så vi ringer dig selvfølgelig op og tilbyder dig en online gennemgang af de vigtigste funktioner og det der giver mest mening i forhold til din forretning.

Herefter kan du beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med Odoo Entreprise. Det er nemt og ligetil. 

Når du har udfyldt formularen her til højre, vil du blive kontaktet snarest muligt af en af vores konsulenter på Odoo.

Bestil en gratis demo af

Odoo i 30 dage

Visti Kristensen