Odoo benyttes af 7 mio.+ brugere i mere end 120 lande


DU FÅR 

ET AF MARKEDETS BEDSTE
ERP-SYSTEM​ER


  • Du får et fleksibelt og prisvenligt online system

  • Du får et system, der kan håndtere hele din virksomhed 

  • Du får effektivitet og overblik 

  • Du får et system skræddersyet til dig 

  • Du får uddannede Odoo-specialister 

  • Klar til den nye bogføringslov

RING MIG OP OM ODOO 

MÅSKE VERDENS MEST FLEKSIBLE ERP-SYSTEM

Odoo kan styre hele din virksomhed i  ét system, hvilket gør det meget fleksibelt og overskueligt at arbejde med - for alle i din virksomhed, både på arbejdspladsen og hjemmefra.

Odoo bygger på én database, så du har alle data samlet ét sted og der er ikke brug for dyre integrationer. Du kan det meste i Odoo.

Hvad er et ERP system? (Enterprise Resource Planning) er grundlæggende et regnskabsprogram eller et økonomisystem, hvor hele den grundlæggende del der skal til for at drive en virksomhed samles. Odoo ERP system kan ud over det mest basale som finans, salg og fakturering, bl.a. også håndtere CRM, website, webshop, lagerstyring og produktionsstyring, der passer til de fleste virksomheders behov.

I Odoo er alt sammen samlet i et ERP-system.

VK DATA's rådgivere og konsulenter har specialiseret sig i lagerstyring og produktionsstyring og har stor erfaring på området, så både rådgivning og opsætning sikrer den helt rigtige løsning for din virksomhed.

Få adgang til 10 gode råd om Odoo industri 4


VK DATA implementerer Odoo i Danmark


VK DATA har i dag 34 medarbejdere der alle arbejder med Odoo, de fleste med flere års erfaring med enten salg, implementering, programmering og/eller support. Det giver dig som kunde tryghed og flere muligheder for at blive hjulpet godt videre.

De fleste har prøvet at arbejde med et af de store økonomisystemer som Navision eller SAP og har oplevet, hvordan man er låst af komplekse, ufleksible løsninger, lange bindinger og dyre licenser der kan være svære at komme ud af, når man først er begyndt.

Odoo er Open Source og bygger på ideen om, at koden skal være åben, så det er muligt selv at lave de tilretninger der passer ens virksomhed. Se de mest brugte Apps i Odoo


Vi installerer kun de Apps du har brug for - der er altid mulighed for udvidelse af flere funktioner

ODOO ER ET ONLINE ERP-SYSTEM BASERET PÅ OPEN SOURCE PRINCIPPET

ODOO DÆKKER STØRSTEDELEN AF DIN VIRKSOMHEDS ARBEJDSOMRÅDER

VK DATAS PROJEKTMODEL

KLIK PÅ KNAPPEN OG LÆS MERE OM HVORDAN PROJEKTMODELLEN 
KAN EFEKTIVISERE IMPLEMENTERINGEN AF ODOO

Sprog og udvikling af Odoo

Vores Odoo ERP løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke.

I samarbejde med Odoo udbyder vi en Odoo Enterprise aftale, hvor Odoo opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. I Odoo betaler du dog kun for de brugere og de Apps du har og anvender.

Har din virksomhed specielle behov, har vi naturligvis også en kompetent udviklingsafdeling, som kan håndtere komplekse behov som ikke er understøttet af Odoo’s standard moduler. 

Odoo • Text and Image