VK DATA 30 års jubilæum

VK DATA fylder 30 år den 1. Maj 2024 og det skal fejres!

Den 1. maj 2024 markerer en særlig milepæl for VK DATA ApS, da vi fejrer vores 30-års jubilæum. Dette er ikke blot en fejring af de mange år i branchen, men også en anerkendelse af vores dedikerede medarbejderes indsats og de stærke relationer, vi har opbygget med vores kunder.

VK DATA 30 års jubilæum

Lukket for en Dag, men Åben for Nyskabelser

I anledning af jubilæet vil VK DATA holde lukket den 1. maj. Denne dag vil være dedikeret til vores medarbejdere, som er virksomhedens største aktiv. Vi anerkender, at det er deres hårde arbejde og engagement, der har båret os igennem årtiers samfundsmæssige forandringer og udfordringer.


En Dag med Værdi og Samvær

Vi har valgt at tilbringe dagen sammen med vores medarbejdere på en særlig måde. Dagen starter med et besøg hos to af vores kunder i Aabenraa, hvor vi først vil nyde morgenmad på Sølyst Kro og derefter besøge Krag Råstoffer for et virksomhedsbesøg. Dette giver os en unik mulighed for at styrke vores relationer og få direkte feedback fra nogle af dem, vi arbejder for. Dagen fortsætter med frokost i det grønne, og afsluttes med bowling og middag hos Fun Bowling i Sønderborg.


Taknemmelighed og Forpligtelse

Vi er dybt taknemmelige for den tillid og støtte, vores kunder har vist os gennem årene. Jeres tro på VK DATA har været afgørende for, at vi har kunnet nå denne milepæl. I anerkendelse heraf, fornyer vi vores forpligtelse til kontinuerligt at forbedre og tilbyde sikkerheds optimerede digitale løsninger, der møder jeres behov og forventninger.


Nyt look til en ny æra

I takt med vores fejring, gennemgår vores hjemmeside også en makeover. Vi har opdateret vores farveskema fra rød til blå, et skift der symboliserer vores fokus på fornyelse og innovation. 
Det nye logo som i vil se meget mere til.


VK DATA DIGITAL SOLUTIONS


Hastesager

Selvom vi holder lukket på vores jubilæumsdag, er vores nød linje åben for presserende sager. Kontakt os på 7373 8888, hvis du har brug for øjeblikkelig assistance. For andre henvendelser, send venligst din opgave som sædvanligt, og vi vil tage os af dem den følgende dag, når vi er tilbage på kontoret.


På vegne af hele teamet hos VK DATA,

Mange fødselsdagshilsner fra Sanne og Visti Kristensen. Vi ser frem til mange flere år med succes og innovation sammen med jer.

Kontakt os

Kontakt os i dag for at udforske, hvordan VK DATA kan transformere din forretning.

Kontakt

VK DATA Odoo Enterprise VS andre ERP-systemer
Optimer din virksomheds ydeevne med VK DATA Odoo Enterprise