Navn: Enjoy Resorts Rømø

Land: Danmark

Industri: Ferie og Welnesscenter

Størrelse: 30+
Web: Enjoy resorts

Løsningen

Demo Logo

Demo Logo

Virksomheden:  
Enjoy Resorts Rømø – placeret midt i Nationalpark Vadehavet – er Danmarks største wellness resort med 200 luksus ferieboliger.
De tilbyder foruden ophold i luksus ferieboliger i naturskønne områder, også wellness, spa og pool faciliteter samt muligheden for at prøve kræfter med Rømø Golf Links.

 

Udfordringer: 
Både gæster, og medarbejdere stiller større og større krav med hensyn til at være online. Der skal være god og stabil dækning overalt på Enjoy Resorts. Medarbejderne, skal køre  på et sikkert og stabilt netværk. Booking og reservations systemet, skal være let og hurtigt at betjene. Og desuden skal kommunikationen mellem gæster og personale være sikker  og stabil.


Løsning:
VK DATA har installeret et helt nyt netværk i hovedbygningen, der indeholder reception, restaurant, bowling og Welness, med Unifi Access Points og UniFi Switches, som sikre en maksimal dækning.


Evaluering:
Der har været en meget stor forbedring af brugeroplevelsen for både Enjoy Resorts kunder og vores medarbejdere, udtaler direktør Martin Iversen. Vi oplever ingen udfald og det hele kører meget stabilt. Samtidig har VK DATA online overvågning på systemet , så de nemt kan håndtere eventuelle tekniske udfald. Det har vi været meget tilfredse med siden implementeringen. 

      Company team

      Martin Iversen

      Salg / direktion