Hvem er VK DATA?

VK DATA blev etableret i 1994 og har mere end 27 års erfaring i rådgivning og implementering af IT- og ERP løsninger. Vi har de seneste 7 år koncentreret vores ressourcer på ERP systemet Odoo og er i dag 15 medarbejdere der arbejder med Odoo.

Vi er en virksomhed der går op i bæredygtig energi og udvikling, og som er rige på mangfoldighed. Vi er pt. i gang med at blive certificeret inden for delpunkter af FN's Verdensmål. 

Vi har et selskab på Sri Lanka "NISUS Solutions", som har de samme visioner og missioner som her i Danmark.

Vi er en innovativ virksomhed i vækst, der går meget op i at være troværdig og yde vores kunder en værdiskabende rådgivning, der lønner sig på den lange bane.

3 ord der beskriver virksomheden er:
Teknisk dygtige, servicemindede og troværdige.

Vores vision og mission

 

Vision

Vi vil være de bedste til at rådgive kunderne til den bedste løsning. At være troværdige og loyale i vores arbejde, men der skal også være plads til fejl og lære af dem.

Mission

Vi vil levere den bedste rådgivning og serviceydelse, samt skabe og implementere behovsbaserede værdiløsninger, til den bedst mulige kvalitet og tryghed for kunden.

Vores målsætning er:

at blive din foretrukne samarbejdspartner på Odoo

at skabe værdi, vækst, stabilitet og sikkerhed i din virksomhed

at  sikre et højt teknologisk niveau i valg af produkter og ydelser

at sikre en høj faglighed hos vores medarbejdere

VK DATA's historie

27 år i branchen - det er ikke en selvfølge

Den 1. maj 1994 startede Visti Kristensen firmaet VK Teknik & Data. Firmaet er vokset jævnt i takt med udviklingen inden for IT og virksomhedernes stigende krav til professionel rådgivning og udstyr.

Efter 25 år i en branche, der i hele perioden har udviklet sig med lynets hast, har vi formået at følge med tiden og de skiftende behov. I 2008 ændrede vi navn til VK DATA ApS og fik i samme omgang designet nyt logo, brevpapir og reklamer på bilerne.

Lige fra starten har målsætningen været, at levere velfungerende IT-løsninger af høj kvalitet. Det har muliggjort et højt serviceniveau og fremtidssikre løsninger og dermed stor tilfredshed hos kunderne.

Firmaet består i dag af 13 dygtige og engagerede medarbejdere i Danmark og på Sri Lanka har vi yderligere 14 medarbejdere. Vi har nu fuld fokus på  Odoo - et økonomisystem og ERP system, der dækker de fleste områder som en virksomhed har brug for i den daglige drift og styring. Men vi kan selvfølgelig også fortsat tilbyde almindelig IT services som netværk, hosting og IP-telefoni.

Vi har indrettet os i vores renoverede marskgård, hvor lyse rum i gammel stil danner rammer for både inspiration, nytænkning og udvikling. 

Kontakt VK DATA 

Vi har både teknikere og konsulenter klar til at yde maksimal professionel support

Har du lyst til at vide mere om vores kompetencer og Odoo, så klik på knappen nedenfor eller send en mail til os allerede i dag på salg@vkdata.dk eller ring til os på 7373 8888 - Vi glæder os til at høre fra dig.