facebookpixel
  • 73738888
  •  
  • info@vkdata.dk

Domicil i Tønder

8 medarbejdere på Sri Lanka i vores udviklingsafdeling

7 medarbejdere i Danmark

Mere 20 år i branchen indenfor IT-løsninger, herunder web-, økonomi-, telefoni og hostingløsninger

Erfaren, troværdig og loyal samarbejdspartner

Effektiv og personlig support


 

Den 1. maj 1994 startede Visti Kristensen firmaet VK Teknik & Data. Firmaet er vokset jævnt i takt med udviklingen inden for IT og virksomhedernes stigende krav til professionel rådgivning og udstyr.

Efter mange år i en branche, der i hele perioden har udviklet sig med lynets hast, har vi formået at følge med tiden og de skiftende behov. I 2008 ændrede vi navn til VK DATA ApS og fik i samme omgang designet nyt logo, brevpapir og reklamer på bilerne.

Lige fra starten har målsætningen været, at levere velfungerende IT-løsninger af høj kvalitet - uden at gå på kompromis med prisen.  Det har muliggjort et højt serviceniveau og dermed stor tilfredshed hos kunderne.

Vort mål er, at kunne tilbyde virksomhederne en IT-totalløsning, så de kun skal gå til en samarbejdspartner. Vores primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder, hvor flexibilitet og tillid til IT-leverandøren er vigtige nøgleord.

Firmaet består i dag af 14 medarbejdere. Sammen dækker vi bla. områderne IT-løsninger, IP-telefoni, netværk infrastruktur, økonomi-løsninger, online marketing, og programmering. Vi har i årenes løb investeret i udstyr og uddannelse og har oparbejdet en stor erfaring i kraft af de mange løsninger vi har leveret.

Vi har indrettet os i vores renoverede marskgård, hvor lyse rum i gammel stil danner rammer for både inspiration, nytænkning og udvikling.

I 2010 startede vi en afdeling på Sri Lanka til at producere hjemmesider, webshops, nyhedsbreve, webdesign samt udlejning af programmører - outsourcing. De er samlet under navnet Nisus Solutions Pvt. som er VK DATA's udviklingsafdeling. Der er i dag 8 medarbejdere, der hver især er uddannet indenfor bl.a. Odoo, CMS på Drupal, Magneto, Prestashop, WordPress, .Net. ASP m.fl. samt grafisk design og de supplere hinanden godt i gode og trygge rammer.

Samarbejde, medindflydelse og engagement er for os yderst vigtige elementer i dagligdagen. Vi opnår derved glæden ved at gå på arbejde, og får optimal gavn af vores fælles ressourcer. Vi føler os godt klædt på til at løse opgaverne, hvor forskellige de end er.

Har du lyst til at vide mere om vores kompetencer, så se vores VK DATA team her og ønsker du at vi kontakter dig - så klik på knappen nedenfor eller send en mail til os allerede i dag på info@vkdata.dk eller ring til os på 7373 8888 - Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud