Navn: Birk-Dahl Staldinventar A/S

Land: Danmark

Industri: Staldinventar / Staldbyggeri

Størrelse/Size: 3+
Web: Birk-Dahl

 Løsningen 

Demo Logo

Demo Logo

Demo Logo

Demo Logo

Virksomheden:
Birk-Dahl A/S leverer staldinventar i standard- og individuelle mål til svineproducenter.

 

Udfordringer: 
Birk-Dahl A/S ønskede mere synlighed på Google. De ville have en professionel og mobiloptimeret, hvor de kunne vise deres kompetencer og produkter. Derudover ville de gerne have hjælp til søgemaskineoptimering.


Løsning:  
VK DATA har bygget en mobiloptimeret hjemmeside i Drupal CMS og efterfølgende har vi udviklet en webshop, der kan vise produkterne frem på en enkel og overskuelig måde. Vi har også stået for SEO og indhold som vi løbende holder ved lige for Birk-Dahl.

Vi har en vedligeholdelsesaftale, hvor Birk-Dahl fremsender materialet til VK DATA og vi sørger for at det kommer på og samtidig også SEO optimeres.


Evaluering:
Vi har et godt samarbejde med VK DATA om udviklingsopgaver og de ting som vi kommer med der skal på vores hjemmeside. Vi er meget tilfredse med vores løsning og måden vi samarbejder på. VK DATA sørger for at rådgive os til at tage de rigtige beslutninger - og det er bestemt ikke altid de dyreste. Det er vi meget trygge ved og derfor fortsætte vi vores selvfølgelig vores samarbejde, siger Leif Rosendahl.

      Company team

      Leif Rosendahl

      Salg / direktion