TOP 10 GODE GRUNDE

Overvejer du Odoo som dit fremtidige virksomhedssystem?

Find her 10 gode grunde, som kan være med til at træffe beslutningen.

Hvorfor skal jeg netop vælge VK DATA og Odoo?

Der er reelt mange gode grunde.  Generelt ville vi nok kunne finde på mange flere grunde til netop din virksomhed når vi lærer den bedre at kende. Men disse råd mener vi reelt er kendetegnende ved, at kunne bruges på tværs af mange virksomheder og brancher, da mange af vore udfordringer med digitaliseringen er den samme et langt stykke hen af vejen.

Vi er jo på vej til at give dig en individuel rådgivning. Men læs alligevel lige disse  10 gode grunde til, hvorfor vi mener Odoo Enterprise er et fantastisk system til dig. 

Så ved du lidt om, hvad vi tænker når vi ringer til dig for at høre mere om netop dine udfordringer i hverdagen. Hvis du slet ikke kan vente, så ring nu til Visti Kristensen på +45 88883098

Funktionalitet og merværdi med Odoo

Alt i ét system

Ét system til hele virksomheden

For at kunne dele virksomhedens viden effektivt er det essentielt, at der er let adgang til data, uanset hvilken type de måtte være og at de kun optræder ét sted. Dette er netop en af de stærke sider ved Odoo. Her har du mulighed for at anvende ét system til alle funktioner i virksomheden. Dette sikrer dig, at du kan optimere processerne, uanset om dit behov er optimering i produktion, salg, indkøb eller noget helt 4. som vore +480 Odoo moduler + tusindvis af partnermoduler kan hjælpe dig med.

Et system der følger med tiden

Odoo med Fabien Pinckaers i spidsen, har en klar vision om, at levere de løsninger, i form af Odoo Apps, der til enhver tid efterspørges i et skiftende marked. Odoo er alt andet end et gammeldags stift og licensbaseret system. Derimod er der hele tiden stor fokus på enkelthed og brugervenlighed.

Cloudbaseret og mobiloptimeret

Og hvad er det så lige det reelt betyder for din virksomhed? Det betyder, at vi hos VK DATA i vores hostingafdeling tager os kærligt af dit system, som vi kører på Odoo optimerede servere i et sikkert miljø, hvor vi tager os af alt det kedelige og du kan koncentrere dig om at bruge Odoo Enterprise, uanset hvor du befinder dig og hvilken enhed du måtte foretrække at anvende. Enkelt og brugervenligt lige som Odoo!

Bygget til fremtidig vækst i virksomheden

Uanset om virksomheden er nystartet eller om man har været i drift i 25 år som VK DATA, så er det vigtigt, at anvende et system som Odoo, der kan understøtte dig i de rejser du nu måtte komme på. Dette er uanset om det er vækst, hvor du pludselig har brug for flere funktioner eller om det drejer sig om forandringer i de processer man nu skal anvende i en omskiftelig verden. Odoo kan understøtte dig hele vejen.

IoT og Produktion

En særlig IoT-box er udviklet, som formidler kontakten mellem sensorer på f.eks. workcentre og Odoo's workcentre, så der er et samlet overblik over hvad der sker i produktionen. Den kan også bruges til kvalitetssikring med målinger og billeder i kontrol ved varemodtagelse, produktion og levering. En fordel ved Odoo's IoT-box er, at det er baseret på standard komponenter og ikke afhængig af forskellige leverandørers specielle luner.


Integreret Website og Webshop

Nutidens kunder og leverandører stiller store krav til at kunne betjene sig selv i større og større grad. Det kan være i form af, at kunne se sine ordrer og fakturaer, kunne se hvad virksomheden kan levere og evt. kunne ligge ordrerne selv, når de har lyst. Dette er naturligvis en del af Odoo.

Videndeling

Vi kender det sikkert alle: Hans Peter er pludselig sygemeldt eller er på ferie og der kommer en ny ordre, hvor det er den viden Hans Peter sidder inde med der er brug for. Med Odoo kan vi gøre brug af den videndeling som får "suget" viden ud af den enkelte medarbejder og ind i Odoo, så denne viden kan deles med de øvrige medarbejdere. Det sikrer virksomheden bedst muligt og gør også, at man som medarbejder har lettere ved at holde ferie uden at tænke på, om man nu kan undværes. 

Medarbejdertrivsel på arbejdspladsen

I VK DATA har vi et program for medarbejder trivsel. Generelt mener vi, at det skal være rart (ja gerne sjovt) at stå op og gå på arbejde hver dag. Vi er overbeviste om, at når man er kommet godt i gang med Odoo, så er Odoo også med til at skabe bedre arbejdsforhold og dermed bedre trivsel for medarbejderne. Et godt eksempel er det årlige Odoo Experience, som afholdes i Belgien, hvor mange tusinde partnere, kunder og Odoo medarbejdere samles til en meget anderledes og spændende uge, hvor der er nyt om Odoo og hvor vi oplever, at alle er glade og udadvendte. Som Odoo kunde en du naturligvis også inviteret.

Flere selskaber og flere sprog som standard

Odoo er jo repræsenteret over stort set hele verden og med +4,1 millioner brugere, er det et system der er forberedt på, at man har flere selskaber i forskellige lande, med forskellige sprog både i de forskellige selskaber, men også i hvert selskab, da vores verden bliver mere international. Officiel understøttes der 48 sprog, herunder dansk.

Internationalt, men med dansk lokalisering

Odoo er et system, der er internationalt funderet med mange sprog og forskellige systemer som understøttes. Men hos VK DATA har vi de seneste 5 år brugt mange ressourcer for at opbygge, vedligeholde og forbedre vores danske lokalisering. Lokaliseringen omfatter naturligvis den danske oversættelse, dansk kontoplan system, dansk og international moms, afgift og kontostyring samt et rapportsæt som er tilrettet til det danske marked med de specieller behov som vi nu har i Danmark. 


Vil du vide hvordan du kommer i gang med Odoo?