Det Danske Spejderkorps & VK DATA


Hvem er Det Danske Spejderkorps?

VK DATA samarbejder med Det Danske Spejderkorps, også kendt som DDS, der er en frivillig organisation for børn og unge mellem 6 og 25 år. DDS blev grundlagt i 1910 og er en del af verdens største spejderorganisation, World Organization of the Scout Movement (WOSM).

DDS' formål er at udvikle børn og unge til at blive ansvarlige, selvstændige og engagerede samfundsborgere gennem udendørs og fællesskabsbaserede aktiviteter. Spejderarbejdet bygger på værdier som åbenhed, respekt, ansvarlighed, selvstændighed, samarbejde og omsorg for naturen.

DDS har omkring 27.000 medlemmer og mere end 500 grupper i hele landet. DDS tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, herunder udendørsaktiviteter såsom lejre, vandreture, kano- og kajakture, klatring og rappelling, og også mere kreative og sociale aktiviteter som teater, musik, dans og rollespil.

Ønsket om et stærkere system

For at håndtere de mange medlemmer, sådan at kontakt, tilmelding, bookinger og generel information kan foregå gnidningsfrit, kræver det et system, der kan klare og automatisere de mange funktioner det kræver, at holde en organisation som DDS up-to-date. Her kommer VK DATA og Odoo ind i billedet, eftersom vi netop har værktøjet til at håndtere en sådan udfordring. 

Kort fortalt er DDS' Medlemsservice en digital platform, hvor medlemmer kan logge ind og få adgang til information om deres spejderaktiviteter og kommunikere med deres gruppeledere og andre spejdere. Medlemsservice inkluderer også funktioner til tilmelding til arrangementer og betaling af kontingent. 

Dog har DDS i de senere år arbejdet på at forbedre Medlemsservice platformen og gøre den mere brugervenlig og effektiv. Dette inkluderer bl.a. en opdatering af designet og en forbedring af funktionerne til tilmelding og betaling. 

Ønsket om disse opdateringer er nu endelig blevet en realitet - først og fremmest er systemet blevet opgraderet til en mere tidssvarende version, men Medlemsservice platformen har også fået en overhaling på brugeroplevelsen, hvilket har gjort at systemet er blevet mere overskueligt og langt hurtigere at bruge. Med den nye version af systemet er der kommet opdatering til mobilvisning, en ny og smartere tilmeldingsproces, der skal mindske fejl og dubletter samtidig med at systemet nu også automatisk kan holde styr på kørsler, som eksempelvis kontingentkørsler. 

En lækker hilsen fra DDS til VK DATA

Vi hos VK DATA er rigtig glade for vores samarbejde med Det Danske Spejderkorps og har haft et positivt forløb med dem gennem hele migreringsfasen, som har været en stor og meget omfattende renovering af systemet. Vi håber at DDS fremadrettet bliver glade for de nye opdateringer og vi siger tak for kage. 

Du kan læse meget mere om, hvad VK DATA og Odoo kan gøre for din forening eller virksomhed her, men du kan selvfølgelig også kontakte os direkte og få en uforpligtende snak om en løsning her.

Sikkerhedstjek og Tryg cyberforsikring
Sikkerhed til din virksomhed.