Hvorfor vælge Odoo som dit ERP system?

Fordi vi selv kan stå inde for, at det er det bedste system

12 mio. + brugere fordelt på virksomheder i mere end 120 lande har også valgt dette som deres ERP system.

Prisen for alle +70 apps er fra 224 kr.  pr. bruger.

Læs mere 


Et apps baseret open source ERP system


De fleste virksomheder har prøvet at arbejde med et af de store økonomisystemer og har oplevet, hvordan man er låst af komplekse, ufleksible løsninger, lange bindinger og dyre licenser der kan være svære at komme ud af, når man først er begyndt. Det ville vi hos VK DATA også slippe for, og Odoo var løsningen for os. Derfor har vi specialiseret os i netop dette ERP system, og hjælper i dag andre virksomheder med implementeringen. 

Det kan nemlig styre hele din virksomhed i  ét system, hvilket gør det mere fleksibelt og overskueligt at arbejde med - for alle i din virksomhed, både på arbejdspladsen og hjemmefra. I samarbejde med Odoo udbyder vi en Enterprise aftale, hvor ERP systemet opdateres og vedligeholdes på samme måde som flere licensbaserede systemer. Her betaler du dog kun for de brugere du har brug for og får alle Apps med i prisen

  • Odoo er Open Source, så det er muligt selv at lave de tilretninger der passer ens virksomhed.
  • Det bygger på én database, så du har alle data samlet ét sted og der er ikke brug for dyre integrationer.
  • Apps kan tilføjes i takt med din virksomheds vækst.
  • Du betaler kun for de brugere du har brug for, men får alle +70 Apps med i prisen. Fra 224 kr. pr. bruger.
  • Vores ERP løsning findes på en lang række sprog og vi har naturligvis en dansk sprogpakke. 

 


 VK DATA som din IT-rådgiver

VK DATA har i dag 34 medarbejdere der alle arbejder med Odoo. Vores rådgivere og konsulenter har specialiseret sig i lagerstyring og produktionsstyring og har flere års erfaring med salg, implementering, programmering og/eller support. Du kan derfor være sikker på, at vi vil finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.  

Vi har en kompetent udviklingsafdeling som kan håndtere komplekse behov, der ikke er understøttet af Odoo's standardmoduler. 

Kontakt o​​s


 

Hvad er et ERP system? 

ERP er en forkortelse, og betyder Enterprise Ressource Planning. Det er et IT-system, der gør det muligt for virksomheder at planlægge og organisere deres ressourcer, samt automatisere deres processer.  Det kan også give et overblik over virksomhedens interne funktioner baseret på inputs fra de forskellige afdelinger, såsom HR, salg, marketing, økonomi, lager og produktion. 

Typisk bliver det brugt produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder og andre virksomheder der berør forsyningskæden, men bliver brugt af en bred vifte af andre brancher også - Vi har eksempelvis hjulpet restauranter, køkkensælger og boghandlere før. 

Vi mener, at Odoo er det bedste ERP system på markedet. Vi har derfor valgt at specialisere os og holde os opdaterede omkring dette ERP system, for at rådgive og undervise andre virksomheder i det. 

 

erp crm, crm, erp, HR, data, enterprise resource planning, salg,finans

 

Se de mest brugte Apps i Odoo

Vi installerer kun de Apps du har brug for - der er altid mulighed for udvidelse af flere funktioner