VK DATA ODOO Enterprise er certificeretMed den nye bogføringslov på trapperne har og skal virksomheder revurdere deres systemer for at imødekomme de skærpede krav. 
VK Data, har som den eneste Odoo partner, opnået godkendelse af vores løsning i overensstemmelse med de nye retningslinjer.

Certificeret Digital standard bogføringssystem

VK Data har i årevis været en frontløber inden for ERP-løsninger ved at tilbyde skræddersyede Odoo-implementeringer til virksomheder i forskellige sektorer. Vores fokus har altid været på at levere ikke blot innovative, men også lovgivningsmæssigt solide løsninger til deres klienter. 
Denne seneste bedrift, hvor vores Odoo-løsning er blevet godkendt i overensstemmelse med den nye bogføringslov, markerer en vigtig milepæl for både VK Data og Odoo-økosystemet som helhed.


Dette er ikke kun en milepæl for os, men også en sikkerhed for dig som bruger. Med VK DATA ODOO Enterprise Version 17.0, kan du være sikker på, at vores system er fuldt overensstemmende med de nyeste regler og standarder i branchen.


For os har det været en intens proces at sikre, at hver eneste funktion og detalje i vores system lever op til Erhvervsstyrelsens standarder. For dig betyder det en fortsat problemfri og effektiv oplevelse med VK DATA ODOO Enterprise, hvor du kan nyde godt af alle de funktioner, du kender og elsker, plus nogle nye!
Fejr med os og fortsæt med at nyde den nemme og brugervenlige måde at håndtere dit regnskab på med VK DATA ODOO Enterprise.


VK DATAs godkendelse som den eneste Odoo-partner med en løsning i overensstemmelse med den nye bogføringslov er et stærkt skridt i retning af at styrke tilliden til digital bogføring og øge effektiviteten for virksomheder, der anvender Odoo-platformen. Dette viser også engagementet fra Odoo-partnere i at tilbyde løsninger, der ikke kun er innovative, men også opfylder lovgivningsmæssige krav.


Og husk, VK DATA ODOO Enterprise er nu ikke bare et regnskabs program, men et godkendt og certificeret ERP system! 

Læs mere om bogføringsloven her

CSR pris - for 3. gang
VK DATA arbejder for social ansvarlighed