Hvad er et ERP system?

ERP står for "Enterprise Resource Planning"
Hvad er et ERP system?

Odoo er ét samlet ERP system 

Et ERP system er et virksomhedssystem, der gør det muligt for en virksomhed, at planlægge deres ressourcer f.eks. i en produktionsvirksomhed eller i en handelsvirksomhed.

Odoo ERP system har hele pakken og du kan arbejde med Odoo som ét samlet system.

Hvad kan et ERP system bruges til?

ERP systemer bruges til at styre virksomheden og automatisere den med teknologi og menneskelige ressourcer (human resources). Dvs. at alle data er tilgængelige i systemet for de medarbejdere der har behov at kunne tilgå disse data i det daglige arbejde.

ERP systemet kan bruges til at integrere alle aspekter af en opgave - det kan f.eks. være produktplanlægning, udvikling, fremstilling, salg og marketing - i én enkelt database og brugerflade.

En Odoo ERP løsning mindsker gentagne processer betragteligt og reducerer behovet for manuelt at indtaste data og oplysninger. Systemet kan strømline forretningsprocesserne og gøre det nemmere og mere effektivt for virksomheden at indsamle data, uanset hvilken afdeling de arbejder i.

Er din virksomhed klar til at forbedre arbejdsprocesser? Så kan det være du også er klar til et Odoo ERP system.    

Har du lyst til at snakke med vores rådgiver omkring valg af ERP system, så kontakt Visti Kristensen på +45 73738888 eller send en mail på salg@vkdata.dk

Sådan du skifter til Odoo
Brug tid på en kravspecifikation og vær omstillingsparat