Social Marketing
Har du styr på dine kunder?

Med den nye app, Odoo Social Marketing kan du være helt tæt på dine kunder og besøgende på din hjemmeside, og du kan holde styr på alle dine sociale medier, beskeder og chat et sted.

Odoo • Image and Text

Administrer sociale medier, web push-meddelelser og live chat. 

Med den nye Social Marketing App til Odoo kan du planlægge, overvåge og analysere dine konti ét sted

At være til stede på sociale medier øger opmærksomheden, forbinder dig med dine kunder, øger kundeemner og omsætning. De kan også bruges til at yde kundesupport og hjælp til at sende vigtige virksomhedsnyheder og -meddelelser.

Nå dit publikum overalt på Internettet

Når push-meddelelser modtages, skiftes brugerens fokus hurtigt til det og fanger straks deres opmærksomhed. De korte og ligetil beskeder giver brugerne mulighed for at læse meddelelserne fra hjørnet af skærmen og klikke, hvis det har deres interesse.

Odoo • Text and Image

Gør besøgende til kundeemner og kunder til glade brugere

Start chat når du har tid.

Undersøgelser viser, at Live-chats kan medføre en stigning på 40% i konverteringsfrekvens. Brugere reagerer godt på live-chats, da det giver dem en chance for kommunikation når de har tid og brug for det. Det giver dig mulighed for proaktivt at engagere dig med besøgende og blive en vigtig del af en positiv oplevelse med kundesupport.

Odoo • Image and Text

Er du interesseret i Odoo ERP system og hvad det kan gøre for din forretning, så kan du læse mere om Odoo her, eller du kan ringe til os på 73738888

Nyhedsbreve
E-mail markedsføring og Odoo