facebookpixel
  • 73738888
  •  
  • info@vkdata.dk
Odoo image and text block

Lav flotte skræddersyede produktsider på få minutter

 

Opret ubesværet brugerdefinerede designs til din shop, så du kan fremvise din virksomheds produkter på en flot og brugervenlig måde. Drag & drop moduler og du kan selv designe dine produktsider til at vise dine varer frem.

Tilføj produktvarianter såsom farver og størrelser.

Rediger nemt dine produktsider, så du altid får vist dine produkter på den måde du ønsker det..

En alt-i-én løsning

Klar til brug


Med en integreret webshop platform, kan lager og salg nemt vedligeholdes via automatiske lagerjusteringer og rapportering. Dedikerede kundeportaler hjælper med til at holde kundedata organiseret, så kunderne kan hente fakturaer og leveringsordrer samt se afventende forsendelser fra et samlet sted.

"En fantastisk hjemmeside er lavet færdig på blot en måned, af en nybegynder, der ikke har noget kendskab til programmering."

- Winsome Hui, Marketing Director

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Markedsføringsoptimering

Få forbedret indtjening på dit gennemsnitlige salg fra shoppen


Boost dit salg med krydssalg og mersalgs på produktsiderne, i kurven eller ved checkout. Anbefal automatisk produkttilbehør eller relaterede produkter og alternativer til at vise kunderne flere af de ting, de måske ønsker, samt give øget eksponering på alle de varer du har på lager.

Markedsplads

Amazon (kommer snart) og eBay


Få ekstra eksponering. Importer og administrer dine varer direkte fra Odoo. Du kan styre alle dine butikker et sted fra. Understøtter både POS (Point Of Sale) og CRM (Customer Relationship Management). Her kan du opleve et uhyre effektivt multi-kanal salgsværktøj.

Fragt

UPS, DHL, FedEx, USPS og flere...


Få dine ordrer sendt hurtigt afsted, med nemme integrationer til de store fragtfirmaer og spor dine pakker direkte fra Odoo. Vælg på tværs af forskellige udbydere og print forsendelslabels med et enkelt klik.

Ready-to-use temaer - designeren er ikke længere nødvendig


Få fuldt tilpassede sider og temaer, der tillader dig at lave et professionelt design uden at være designer. Det er nemt at tilpasse sider, så de passer til din virksomheds unikke stil.

 

Odoo - Sample 1 for three columns


Odoo - Sample 2 for three columns


Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevant info og gode tilbud