Optimér dit interne kommunikationssystem med Odoo

Odoo har en integreret chatfunktion, der tillader intern digital kommunikation. 

Chat med dine kolleger

Med Odoo's smarte chatfunktion, kan du nemt oprette chats mellem medarbejdere i din virksomhed. Funktionen tillader intern kommunikation mellem alle medarbejdere i din virksomhed, uanset niveau og status. Chatfunktionen sikrer overblik over emner, der drøftes og du kan nemt navigere i alle dine tidligere, igangværende og nye chats i modulets news feed.  

Funktionen tillader, at du automatisk kan følge med i opdateringer og samtaler, der vedrører de opgaver og projekter, som du er sat på til at følge. Samtidig er der mulighed for at oprette både offentlige og private grupper i chatfunktionen. Deltagere kan inviteres og du kan tilpasse personlige meddelelser eller tilføje nye grupper til specifikke opgaver.    

Chatfunktionen giver adgang til tilpassede afsendelser, sådan at du sikrer, at vigtige meddelelser kommer frem til modtager og ikke bliver glemt i mængden.  Chatmeddelelserne kan sendes afsted når som helst og du kan angive hvem, der skal have beskeder, samt hvornår disse skal modtages.Læs også om

Intern kommunikation og HR her 


Chat med kollegaer