E-mail Marketing

Opbyg nemt e-mail kampagner med e-mail marketing Appens drag & drop funktioner og integrerede adgang til kontakter i din adressebog.

E-mail marketing i Odoo, som er drag & drop

E-mail kampagner på få minutter

Synes du også det kan være omfattende at lave e-mail kampagner? Du mangler måske ideer og inspiration til design af dine nyhedsbreve?

Med Odoos e-mail marketing App har det aldrig været nemmere at opsætte en e-mail kampagne. Du kan med denne App helt selv vælge, om du selv vil designe dine e-mails, eller om du vil gøre brug af de mange temaer og skabeloner. Mulighederne er mange! 

Odoo er generelt en meget intuitiv software, hvor selv dem med minimal IT- og design-viden, kan være med. Skabelonerne og temaerne tillader tilpasset indhold, der passer til din virksomheds udtryk. 

Du kan nemt tilføje indhold som billeder, tekst og links. Du kan tilmed tilføje sporingskoder til de links, du tilføjer til dine e-mails. Med sporingskoder kan du nemt spore hvilke kliks, leads og indtægter, der kommer fra dine e-mail kampagner. 

Kampagnens performance


Under din pipeline i Odoo CRM kan du nemt følge med i de leads, der genereres fra dine kampagner. 
Du kan også nemt få overblik over, hvilke kampagner, der har skabt, og hvilke som skaber mest værdi, gennem antal konventerede kunder og indtægter. 

Du får ligeledes mulighed for at se en nøjagtig og real-time statistik af de nyhedsbreve, der sendes ud. Der findes overblik over åbningsrater, afvisningsprocent, klikfrekvens, og besvaringsprocent. Ud fra disse data er det muligt at tilpasse kommende kampagner, sådan at din overordnede markedsføringsstrategi forbedres.    


Overblik over din e-mail kampagner


 

Segmentér dine målgrupper

 Det er vigtigt at dine nyhedsbreve modtages af de rigtige målgrupper. Gennem en grundig segmentering af dine kunder, målgrupper og lignende, sikrer du, at dine e-mail kampagner når ud til de rigtige, hvormed du også vil opleve bedre resultater af dine kampagner. 

E-mail marketing Appen tillader nem segmentering af målgrupper, eftersom du kan sortere dem som leads, kunder eller andre former for grupper i din kontaktliste. Du kan endda sortere specifikt efter land, dato, funktion osv. for at sikre, at du kun sender dit indhold til den målgruppe, det er tiltænkt. 


Læs mere om CR​​M​

billede for noget visuelt

Ønsker du at få en uforpligtende snak om, hvordan din virksomhed kan vækste med Odoo? 

Tryk på knappen og udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.