Få overblik over din virksomheds omkostninger


Håndtér de daglige udgiftsbilag nemt og overskueligt

     

Spar tid på udgiftsbilag 

Håndtering af dine medarbejderes daglige udgifter har aldrig været nemmere. Uanset om det er rejseudgifter, kontorartikler, eller enhver anden medarbejderudgift, har du adgang til alle kvitteringer og udgiftsposteringer fra dit dashboard.   

Ingen grund til at hente specialiseret software til at oprette udgiftsposter - alt sker direkte gennem Odoo Apps!

Få overblik over din virksomheds omkostninger, udgiftsbilag, personale omkostninger
Få styr på kvitteringer gennem Odoo.

 

Kvitteringer

Få styr på kvitteringer gennem Odoo.

Dine medarbejdere kan nemt vedhæfte kopier af deres kvitteringer, direkte i udgiftsposten for at undgå at de bliver væk. Det foregår nemt ved, at du tager et billede af din kvittering, for derefter at tilføje en vedhæftning til en udgiftsrapport. På denne måde sparer du tid og øger effektiviteten, eftersom der bliver holdt en overskuelig og komplet oversigt over alle udgifter.  Håndtér udgifter pr. afdeling  
Få et klart overblik over de forskellige afdelingers udgifter.

Som leder kan du let følge udgifterne på tværs af afdelingerne og holde øje med, om I holder jer inden for budgettet og når jeres mål.Få et klart overblik over de forskellige afdelingers udgifter.


Medarbejdere

Lav udkast af udgifter, tilføj noter og upload kvitteringer til udgiftsposten.


Leder

Godkend eller afvis udgifter med ét klik. Tilføj kommentarer, redigere i poster, eller anmod om yderligere oplysninger.Revisorer

Overvåg virksomhedens og medarbejdernes udgifter, tilføj dem til posten og behandle betalinger og fakturaer.

Flådestyring med Odoo skaber overblik


Overvågning af alle omkostninger, Analyse og rapportering

Overvågning af alle omkostninger 

Identificér og få overblik over de penge, der bliver brugt på køretøjerne i din flåde. 

Engangsomkostninger på dine kontrakter, såsom leasing- og servicekontrakter, tilføjes automatisk til din bogføring i begyndelsen af hver periode ud fra det der er angivet i kontrakterne, mens alle andre omkostninger som brændstof og reparationer automatisk føjes til din rapport.

 

Analyse og rapportering

Vis alle omkostninger der er forbundet med et givent køretøj eller med en type ydelser. Sammenlign forskellige typer af omkostninger, hvilke køretøjer koster mest, hvilke ydelser der er udført på hvilke køretøjer mv. ved hjælp af rapporteringsværktøj. Få virkelig nyttige viden om hvert køretøj, for at forbedre dine flådeinvesteringer.


Bliv ringet op om, eller book en demo af Odoo her