Navn: BEST.SYD

Land: Danmark

Branche: Erhvervsråd

Størrelse/Size: 3+
Hjemmeside: Best.Syd.dk

 Løsningen 

Demo Logo

Demo Logo

Virksomheden:
BEST.SYD finder egnede kandidater til bestyrelsesposter. BEST.SYD er et samarbejde mellem de 4 sønderjyske erhvervsråd: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

 

Opgaven: 
BEST.SYD ønsker en side, der både kan rumme at infomere virksomhedsejere om muligheden for at få en bestyrelse, mens den også skal tiltrække potentielle kandidater til kandidatbanken, som bliver en del af netværket. 
Både virksomheder og kandidater kan kontakte de fire erhvervsråd direkte, eller de kan udfylde kontaktformularen på siden. 

Er det en kandidat, der gerne vil stille sine kompetencer til rådighed, der henvender sig, får de tilsendt et online skema, hvor de skal rangere deres kompetencer på en skala fra 0-5 og en eventuel kommentar. 

Når de fire erhvervsråd har en virksomhed, der efterspørger en bestyrelse, kan de så trække en liste med 3-5 relevante, anonyme kandidater, som bliver sendt til den pågældende virksomhed, der så kan foretage en vurdering og udvælge et eller flere kommende bestyrelses-medlemmer. 


Løsning:  
Vi har bygget en mobiloptimeret hjemmeside i Odoo ver. 14. Der er udviklet moduler, som varetager kandidat skemaet, samt udskrivningen  af liste med egnede kandidater i pdf. PDF-filen kan konsulenten sende videre til pågældende virksomhed, med selvvalgt tekst.
Man kan udvælge op til 6 kandidatfærdigheder, som man lægger til grund for vurderingen og valget af kandidaten.


 

Evaluering.
Kunden har været glad for vores løsning og glæder sig til at se på flere udviklingsmuligheder sammen med vores udviklingsteam. Vi sørger for at tage de valg som giver størst mulig effekt - også set ud fra et økonomisk synspunkt.

      Company team

      Jan Hyldal

      Erhvervsrådgiver Best.Syd