Navn: E. Krag Råstoffer A/S

Land: Danmark

Industri: Råstoffer

Størrelse: 4+
Web: ekrag.com

 Fremhævede Odoo Moduler i løsningen 


Odoo Vejeseddel logo

Virksomheden:  
Leverandør af råstoffer, E. Krag råstoffer A/S er grundlagt i 1954, og har leveret råmateriale til en række kendte anlægsprojekter - heriblandt den nye Elb-tunnel i Tyskland.

 

Udfordringer:
Et over 25 år gammelt system leverer ikke tilstrækkelige historiske data og statistikker. Virksomheden har et ønske om digitalisering samt et integreret workflow mellem salg/fakturering/økonomi/lager.


Løsning:
Der udformes en ny ERP.-løsning, som kan styre arbejdsgangene i forhold til håndtering af regnskab, salg, indkøb, lager samt udforme en kontrolløsning til sikring af fakturering på baggrund af data fra leverandører.
Løsningen kan senere efter behov udvides med en lang række ekstra moduler, der kan håndtere hver deres område i en integreret løsning med allerede eksisterende applikationer.  


Evaluering:  
Efter at have overstået implementeringsprocessen, mærkes store fordele i et integreret workflow. Vi har langt større kapacitet med samme bemanding, et bedre økonomisk overblik og langt større fleksibilitet i driften. Samtidig giver digitaliseringen adgang til alle relevante dokumenter med et klik, hvilket har givet et bedre overblik og en bedre kundeservice.

      Billede af Lars Krag

      Lars Krag Andreasen

      Salg / direktion