PURIFI AUDIO

Odoo ERP-system

Teamet bag Purifi Audio brænder for musik og kvaliteten af lyd. Virksomhedens fokus er i øjeblikket på udvikling af højtalere og lydeffektforstærkere, eftersom disse er afgørende for lydkvaliteten. Teamet fra Purifi tror på, at alt det, der betyder noget for lydkvaliteten, kan måles - derfor udvikler de også selv metoder til at måle lyden, sådan at den bedste lydkvalitet kan opnås. Målet for Purifi Audio er at fjerne alle tekniske begrænsninger i nydelsen af gengivet musik. De arbejder flydende mellem digitalt og analogt og beskæftiger sig med elektromagnetik, mekanik og akustisk. 
Du kan læse mere om Purifi Audio her 

Udfordringer

Purifi Audio arbejdede med systemer, der ikke var integrerede og derfor ikke snakkede sammen. Dette betød at de stod med et forældet system til blandt andet regnskab, som ydermere kørte remote gennem en søstervirksomhed. Deres CRM system og lagerstyring var ikke integrerede, hvilket gav dem for mange manuelle og overflødige processer, hvilket var tidskrævende og på sigt kunne skabe fejl, eftersom data skulle tastes mere end ét sted. 

Løsning


Ud fra ovenstående udfordringer blev vi enige med Purifi Audio om, at de havde brug for en in-house løsning, der samtidig kunne samle alle deres behov i ét enkelt system. Purifi Audio migrerede derfor fra Navision til Odoo. 

Nu er det meningen, at Odoo skal bruges til alle virksomhedens processer, lige fra hjemmesiden, der i øjeblikket ligger på Wordpress/Woocommerce, deres CRM, der før lå på Nimble og til deres lagerstyring, som før blev ført i et excel-ark. 

Purifi Audio har dermed fået en in-house løsning, der både er tidsbesparende, eftersom systemerne er integrerede med hinanden, men de har også fået et system, der sørger for, at de ikke skal bruge tid og penge på mange forskellige programmer og forskellige udbydere. 

Evaluering fra Purifi Audio


Efter at have fået en in-house løsning, der samler alle vores programmer, oplever vi at Odoo ERP-system er fantastisk tidsbesparende at bruge, når det først kører. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med VK DATA, som indtil videre har forløbet gnidningsfrit. Desuden har vi fået yderst kompetent og hurtig vejledning af vores projektleder Ejner Sønniksen, der er utrolig behagelig at samarbejde med. 

Claus Neesgaard • co-owner & direktør