Få styr på 
din IT sikkerhed


Gennem vores mange års erfaring, har vi en stor forståelse for, hvor vigtigt internetsikkerhed er for dig og din digitaliserede virksomhed. Mange data skal kunne sendes sikkert gennem systemet, samtidig med at du skal kunne sende og modtage personfølsomme oplysninger på kunder og ansatte. Vi har sikkerhedsprodukter, der kan tilpasses din virksomheds behov, sådan at du er bedst muligt sikret mod cyber-angreb.


KONTAKT​​


SIKKERHEDSPAKKER FRA VK DATA


TRYG CYBERFORSIKRING


Få en relevant forsikring til din virksomhed, der beskytter dine data. 

SIKKERHEDSTJEK

 

Optimer din virksomheds sikkerhedsstandarder.

PROGUARD


Omfattende sikkerhedsløsning til din arbejdsenhed/server.

PRO BACKUP VEEAM​​ 


Formindsk risikoen ved tab af data ved cyberangreb, brand, eller lignende.


HVORFOR ER INTERNETSIKKERHED VIGTIGT?


Vi er online som aldrig før, og mange arbejdspladser er fuldt digitaliserede - derfor er internetsikkerhed en vigtig faktor for, at du og din virksomhed, kan føle sig sikret mod virus og cyberangreb. 

I dag gemmes utrolige mængder af data på vores computere, tablets, cloud-tjenester, telefoner m.m. Ofte er disse data personlige og vi ønsker derfor ikke, at de skal være frit tilgængelige for andre. Desværre er hacking, der har til formål at ramme os og virksomheder gennem blotlægning og misbrug af personlige data, ikke længere et ualmindeligt problem. Faktisk bliver over 50% af mindre virksomheder udsat for virus- og hackerangreb. Disse angreb kan både ske gennem mails, telefoner og computeren. Derfor er privatliv på nettet en voksende bekymring, eftersom vi bruger vores computere, telefoner og diverse til både private og professionelle formål. 

 VK DATA vil gerne hjælpe med at komme disse angreb til livs gennem professionel rådgivning og stærke sikkerhedsprodukter. Læs mere herunder. 

Tryg Cyberforsikring

VK DATA har indgået et samarbejde med Tryg Forsikring, hvor vi hjælper dig med at få et sikkerhedstjek, der kan fortælle, om din virksomhed har brug for at opgradere sikkerheden.

I forbindelse med dette samarbejde har du lige nu mulighed for at få et gratis sikkerhedstjek af din virksomhed. 

GRATIS SIKKERHEDSTJ​​EK


Skulle der være huller i din virksomheds sikkerhed, har Tryg lavet en forsikring, der skal skabe sikkerhed for dine kunder. Gennem denne forsikring får du både professionel hjælp til at afværge angreb, men også økonomisk hjælp, såfremt din virksomhed alligevel skulle blive ramt. 

 CYBERFORSIKRING VK DATA SIKRER DIG HELE VEJEN RUNDT


Gennem vores mange års erfaring, har vi en stor forståelse for, hvor vigtigt internetsikkerhed er for dig og din digitaliserede virksomhed. Mange data skal kunne sendes sikkert gennem systemet, samtidig med at du skal kunne sende og modtage personfølsomme oplysninger på kunder og ansatte. Vi har sikkerhedsprodukter, der kan tilpasses din virksomheds behov, sådan at du er bedst muligt sikret mod cyberangreb.
 


Ønsker du en uforpligtende snak om din virksomheds sikkerhedsbehov?
 
Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.