Social Marketing

Har du styr på dine kunder

Med den nye app, Odoo Social Marketing kan du være helt tæt på dine kunder og besøgende på din hjemmeside, og du kan holde styr på alle dine sociale medier, beskeder og chat et sted.


VK Data, Odoo, marketing, social, erp

Administrer sociale medier, web push-meddelelser og live chat. 

Med den nye Social Marketing App til Odoo kan du planlægge, overvåge og analysere dine konti ét sted

At være til stede på sociale medier øger opmærksomheden, forbinder dig med dine kunder, øger kundeemner og omsætning. De kan også bruges til at yde kundesupport og hjælp til at sende vigtige virksomhedsnyheder og -meddelelser.

Nå dit publikum overalt på Internettet


Når push-meddelelser modtages, skiftes brugerens fokus hurtigt til det og fanger straks deres opmærksomhed. De korte og ligetil beskeder giver brugerne mulighed for at læse meddelelserne fra hjørnet af skærmen og klikke, hvis det har deres interesse.

VK Data, Odoo, marketing, social marketing, push beskeder, beskeder, erp
VK Data, Odoo, marketing, social marketiing, live chat, chat, erp

Gør besøgende til kundeemner og kunder til glade brugere

Start samtaler efter ønske.

Undersøgelser viser, at Live-chats kan medføre en stigning på 40% i konverteringsfrekvens. Brugere reagerer godt på live-chats, da det giver dem en chance for kommunikation nå rde har tid og brug for det. Det giver dig mulighed for proaktivt at engagere dig med besøgende og blive en vigtig del af en positiv oplevelse med kundesupport.

Er du intereseret i Odoo ERP system og hvad det kan gøre for din forretning, så kan du læse mere om Odoo her, eller du kan ringe til os på 73738888